poınter fln aynı degıl bunları bılıyormusunArkadaşlar drectx menüler TR yani Joygame'de sıkıntısız çalışıyor fakat TR hariç Softoynx Aeria vs. lerde nedense log atıyor . Bunu gidermek için bypass mı gerekli yoksa bir şekilde d3d9'umu gizliycez . Lütfen konuya bilgili kişiler yorum atsın . İyi forumlar
senı her gordugumde ımzandakı sarkıyı açıp dınlerımundetected hooklar var nette bulursun(bypasslı menüler var hazır)
Eyv aradığım cevapundetected hooklar var nette bulursun(bypasslı menüler var hazır)
5 dk lık işpoınter fln aynı degıl bunları bılıyormusun
@RaasielX Özele Gelir misin?undetected hooklar var nette bulursun(bypasslı menüler var hazır)
@nader11ndeu nerde bulabilirim bu undetecded hookları bi yerde buldum çalışmadı ?Menüde kullandığın stringleri şifrelemeyi unutma. Yabancı serverlerde yasaklı stringler var diye hatırlıyorum. Ek olarak eğer çok bilinen bir detour kullanıyorsan fix atmış olabilirler. Menüyü hookladın yerde kontrol olabilir yani.
@nader11ndeu abı acıl ts gel çokkk onemlı Edward yavsagı geldıMenüde kullandığın stringleri şifrelemeyi unutma. Yabancı serverlerde yasaklı stringler var diye hatırlıyorum. Ek olarak eğer çok bilinen bir detour kullanıyorsan fix atmış olabilirler. Menüyü hookladın yerde kontrol olabilir yani.
bro Detours hook kullanıyorum , yani DetourFunction . TR'de gelen güncelleme ile eskiden kullanılan hooklar gg oldu bende bu yöntemi denedim tr de 0 sıkıntı , fakat nedense diğer sv. ler d3d algılıyor bazı arkadaşlar undetecdet hook kullan dedi , veya Mid Function hook mu yapsam bi taktik versenMenüde kullandığın stringleri şifrelemeyi unutma. Yabancı serverlerde yasaklı stringler var diye hatırlıyorum. Ek olarak eğer çok bilinen bir detour kullanıyorsan fix atmış olabilirler. Menüyü hookladın yerde kontrol olabilir yani.
+1Inject with manual map option! You can use guidedhacking injector
Translate to Turkish
Manuel harita seçeneği ile enjekte edin. Guided Hacking enjektörünü kullanabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?