WT Menü Sıkıntısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar drectx menüler TR yani Joygame'de sıkıntısız çalışıyor fakat TR hariç Softoynx Aeria vs. lerde nedense log atıyor . Bunu gidermek için bypass mı gerekli yoksa bir şekilde d3d9'umu gizliycez . Lütfen konuya bilgili kişiler yorum atsın . İyi forumlar

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
undetected hooklar var nette bulursun(bypasslı menüler var hazır)

Dedektif Mithra
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar drectx menüler TR yani Joygame'de sıkıntısız çalışıyor fakat TR hariç Softoynx Aeria vs. lerde nedense log atıyor . Bunu gidermek için bypass mı gerekli yoksa bir şekilde d3d9'umu gizliycez . Lütfen konuya bilgili kişiler yorum atsın . İyi forumlar
poınter fln aynı degıl bunları bılıyormusun

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Byppas Kulana bİlirsin Yada RaasielX Dedigini Arastıra Bilirsin :)

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Menüde kullandığın stringleri şifrelemeyi unutma. Yabancı serverlerde yasaklı stringler var diye hatırlıyorum. Ek olarak eğer çok bilinen bir detour kullanıyorsan fix atmış olabilirler. Menüyü hookladın yerde kontrol olabilir yani.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Menüde kullandığın stringleri şifrelemeyi unutma. Yabancı serverlerde yasaklı stringler var diye hatırlıyorum. Ek olarak eğer çok bilinen bir detour kullanıyorsan fix atmış olabilirler. Menüyü hookladın yerde kontrol olabilir yani.
@nader11ndeu nerde bulabilirim bu undetecded hookları bi yerde buldum çalışmadı ?

Dedektif Mithra
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
@nader11ndeu abı acıl ts gel çokkk onemlı Edward yavsagı geldı

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bro Detours hook kullanıyorum , yani DetourFunction . TR'de gelen güncelleme ile eskiden kullanılan hooklar gg oldu bende bu yöntemi denedim tr de 0 sıkıntı , fakat nedense diğer sv. ler d3d algılıyor bazı arkadaşlar undetecdet hook kullan dedi , veya Mid Function hook mu yapsam bi taktik versen

TEK TABANCA
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Kardeşim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yazarsan videolar çıkar oradan izleyerek öğrenebilirsin Veya Diğer Sebebide Hook tan olabilir sen ikisinide dene kardeşim Elbet Çözersin

Üye
8 HİZMET YILI
Inject with manual map option! You can use guidedhacking injector
Translate to Turkish

Manuel harita seçeneği ile enjekte edin. Guided Hacking enjektörünü kullanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...