Onaylı Üye
secolayabak' Alıntı:Bende Oyundan atıyor özelliği actığım gibi
mwemre herkez diyorki dövme envanterde gözüküyor ama oyunda gene aynı dövmeler var bunun sorunu ney bendede bölemwemre19' Alıntı:secolayabak' Alıntı:Bende Oyundan atıyor özelliği actığım gibi
hangi özellik
Dövme real dyil zaten real c++ da kolanıyo o dsadece özellikleri geliyo ;Hackadam3154' Alıntı:mwemre herkez diyorki dövme envanterde gözüküyor ama oyunda gene aynı dövmeler var bunun sorunu ney bendede böle
mwemre19' Alıntı:Dövme real dyil zaten real c++ da kolanıyo o dsadece özellikleri geliyo ;Hackadam3154' Alıntı:mwemre herkez diyorki dövme envanterde gözüküyor ama oyunda gene aynı dövmeler var bunun sorunu ney bendede böle
mwemre19' Alıntı:secolayabak' Alıntı:Bende Oyundan atıyor özelliği actığım gibi
hangi özellik
secolayabak' Alıntı:mwemre19' Alıntı:secolayabak' Alıntı:Bende Oyundan atıyor özelliği actığım gibi
hangi özellik
Dövmeyi V.B'de Kodladım Denemek İçin Anti Ahh'de Ekledim Fakat Aktif Edince Oyundan Atıyor.
mwemre19' Alıntı:Dövme real dyil zaten real c++ da kolanıyo o dsadece özellikleri geliyo ;Hackadam3154' Alıntı:mwemre herkez diyorki dövme envanterde gözüküyor ama oyunda gene aynı dövmeler var bunun sorunu ney bendede böle
Sen Bunla real dövme yapamassınsecolayabak' Alıntı:Bana Söleyebilir Misin C++'da Nasıl Kodlanıyo Normal Özellik Kodlamadan Farklı Mı ???
if (döv==1)
{
DWORD ADRES =CSH +0xadres;
DWORD VALUE = value;
WriteProcessMemory(MEMORY(LPVOID)ADRES,&VALUE,4,NULL);
}
Bu Şekilden Farklı İse Söleyebilir Misin ???
mwemre19' Alıntı:secolayabak' Alıntı:mwemre19' Alıntı:secolayabak' Alıntı:Bende Oyundan atıyor özelliği actığım gibi
hangi özellik
Dövmeyi V.B'de Kodladım Denemek İçin Anti Ahh'de Ekledim Fakat Aktif Edince Oyundan Atıyor.
Ozaman Pointer fixdir pointeri atarsan yardım ederim
mwemre19' Alıntı:Sen Bunla real dövme yapamassınsecolayabak' Alıntı:Bana Söleyebilir Misin C++'da Nasıl Kodlanıyo Normal Özellik Kodlamadan Farklı Mı ???
if (döv==1)
{
DWORD VALUE = value;
}
Bu Şekilden Farklı İse Söleyebilir Misin ???u sadece benimki gibi fake dövme yaparsın
Real Dövmeyi asm yada dword yeni sürümündeki gibi yaparsın oda ihtimal
Şu Real Dövme Hackın Methodunu Paylaşayimmisecolayabak' Alıntı:mwemre19' Alıntı:Sen Bunla real dövme yapamassınsecolayabak' Alıntı:Bana Söleyebilir Misin C++'da Nasıl Kodlanıyo Normal Özellik Kodlamadan Farklı Mı ???
if (döv==1)
{
DWORD VALUE = value;
}
Bu Şekilden Farklı İse Söleyebilir Misin ???u sadece benimki gibi fake dövme yaparsın
Biliyor Musun Nasıl Kodlandığını ???
secolayabak' Alıntı:Biliyor Musun Nasıl Kodlandığını ???
GQQGLEE' Alıntı:Şu Real Dövme Hackın Methodunu Paylaşayimmisecolayabak' Alıntı:mwemre19' Alıntı:Sen Bunla real dövme yapamassınsecolayabak' Alıntı:Bana Söleyebilir Misin C++'da Nasıl Kodlanıyo Normal Özellik Kodlamadan Farklı Mı ???
if (döv==1)
{
DWORD VALUE = value;
}
1 Evetle Paylaşırım
mwemre19' Alıntı:secolayabak' Alıntı:mwemre19' Alıntı:secolayabak' Alıntı:Bende Oyundan atıyor özelliği actığım gibi
hangi özellik
Ozaman Pointer fixdir pointeri atarsan yardım ederim
Yarın Paylaşıyorum o zamansecolayabak' Alıntı:GQQGLEE' Alıntı:Şu Real Dövme Hackın Methodunu Paylaşayimmisecolayabak' Alıntı:mwemre19' Alıntı:Sen Bunla real dövme yapamassınsecolayabak' Alıntı:Bana Söleyebilir Misin C++'da Nasıl Kodlanıyo Normal Özellik Kodlamadan Farklı Mı ???
if (döv==1)
{
DWORD VALUE = value;
}
1 Evetle Paylaşırım
Evet
GQQGLEE' Alıntı:Yarın Paylaşıyorum o zamansecolayabak' Alıntı:GQQGLEE' Alıntı:Şu Real Dövme Hackın Methodunu Paylaşayimmisecolayabak' Alıntı:mwemre19' Alıntı:Sen Bunla real dövme yapamassınu sadece benimki gibi fake dövme yaparsın
1 Evetle Paylaşırım
Evet
secolayabak' Alıntı:GQQGLEE' Alıntı:Yarın Paylaşıyorum o zamansecolayabak' Alıntı:GQQGLEE' Alıntı:Şu Real Dövme Hackın Methodunu Paylaşayimmisecolayabak' Alıntı:Biliyor Musun Nasıl Kodlandığını ???
1 Evetle Paylaşırım
Evet
Yarın Çalışıyorum Sabredemem
GQQGLEE' Alıntı:secolayabak' Alıntı:GQQGLEE' Alıntı:Yarın Paylaşıyorum o zamansecolayabak' Alıntı:GQQGLEE' Alıntı:Şu Real Dövme Hackın Methodunu Paylaşayimmi
1 Evetle Paylaşırım
Evet
Yarın Çalışıyorum Sabredemem
bide vb de kodlanamaz diyorlar herşeyde kodlanır aslında dövme hilesi
Ama çok uğraş gerektirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?