zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Sosyal medya devi X, sesli ve görüntülü arama özelliklerini Android cihazlara genişletti.
Bu özellikler, abonelik gerektiriyor ve ödeme yapmayan kullanıcılar yalnızca aramaları alabiliyor.
Şirketin bir mühendisi, güncellemenin uygulamanın en son sürümüyle erişilebilir olacağını açıkladı.
X'in yeni arama özellikleri, şirketin WeChat'e benzer kapsamlı bir uygulama haline gelme hedefine bir adım daha yaklaşmasını sağladı.
Bu özellikler, X'in WhatsApp, Facebook ve FaceTime gibi kurulu hizmetlerle rekabet edebilmesine olanak sağlayabilir.
Ancak, X'in bu özellikleriyle kurulu hizmetleri geride bırakmak için yeterli olup olmayacağı henüz belli değil.
X'in sesli ve görüntülü arama özelliklerini Android cihazlara genişletmesi, önemli bir gelişme olarak değerlendirilebilir.
X'in, Whatsapp, Facebook ve Facetime gibi benzer arama özellikleri sunan mevcut hizmetlerle rekabet etmesi gerekecek.
Bu özelliklerin sunulması, X'in kullanıcıları elinde tutma ve gelecekteki yeni özelliklerle çekme stratejisinin bir parçası olarak görünüyor.