Dostlar xayah şu aralar çok güçlü gözüküyor fakat sınırlı m.ö olduğu için ve iade hakkım olmadığı için deniyemiyorum deneyip nasıl olduğunu yazarsanız çok sevinirim.
xayah her metaya göre değişiyor, ama xayah rakan olayı çok daha farklı çar kendi başına da güçlü fakat sup tercihi önemli bence (sürekli değişen meta buildleri ve karşıya göre item almayı tam olarak yapmak lazım)
Dostum yanına tank support duon varsa cidden çok güçlü oluyor, bir de discorddan sesli haberleşiyorsanız süper olur rakan leona nati bc gibi karakterler.
Xayah yeni itemlerle çok geri düştü galeforce alamıyorsun artık aldığın zaman ebedi veya navori alamıyorsun o yüzden mecburen fırtınabiçen navori yapman gerekiyor bu da karakterin hasarını düşürüyor baya. Eskisinden daha kötü diyebilirim
Dostlar xayah şu aralar çok güçlü gözüküyor fakat sınırlı m.ö olduğu için ve iade hakkım olmadığı için deniyemiyorum deneyip nasıl olduğunu yazarsanız çok sevinirim.
Script ile oynaması en zevkli herodur bana göre, 2-3 itemden sonra aşırı bi hasar patlaması yaşadığı için aşırı iyi çardır. Yanındaki supportta güzel oynuyorsa tadından yenmez.