Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
game pass almak aşırı mantıklı bi karar 40-50tl gibi bir fiyatla binlerce liralık oyuna sahip oluyorsun bizzat kullanıyordum ama farklı sebeplerden aboneliği iptal ettim.
F/P olarak kesinlikle alınır 30 TL lik paketini al 45 TL olana hiç gerek yok eğer sadece bilgisayardan oynayacaksan verdiği oyunlar ve sağladığı avantajlar gerçekten çok iyi kendimde kullanıyorum tavsiye ederim.
Alınır oyun sayısı çok olduğundan illaki ilgini çeken bir oyun bulursun ve bir arkadaşaında daha varsa online veya co op olan oyunlarla zevkini ve fp 2 katına çıkarırsın
tabiki alinir. hadi onu gectim lolde tum sampiyonlari aciyor ve istedigin hesabada baglayabiliyorsun kaldirib baska hesabada baglayabiliyorsun kisaca baya iyi icindeki oyunlar bile guzel
kanka alınır şuan kullanıyorum istediğim oyunlar var sistem yetmezse az çok idare eden geforce now mantığı olan cloud games ile sistemimin üstüngeki oyunları oynuyorum ama bunun için gerekli olan bir konsol uygulaması ve bir de vpn sonra gir forza 5 oyna ben öyle yaptım