xBox game pass ile ilgili soru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
xBox game pass aldığımızda ve lole bağladığımızda sadece bağladığımız hesabın mı yoksa o maildeki tüm hesapların mı tüm karakterleri açılıyor?

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Xbox game pass ultimate bir riot hesabına bağlanır tüm heroları açar valoda tüm ajanları açar diğer riot hesabına bağlamak için ilk bağladığınız hesaptan kaldırıp diğer riot hesabına tekrar bağlamanız gerekir buda ilk bağlanan hesapta game passı devre dışı bırakır tek riot account tek game pass lol ve valoyu tek mailde açar ama tek mailde başka lol hesabına açmaz iyi forumlar

Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
xBox game pass aldığımızda ve lole bağladığımızda sadece bağladığımız hesabın mı yoksa o maildeki tüm hesapların mı tüm karakterleri açılıyor?
Sadece bağladığın bir hesabın ve ayrı yeten o hesap dan Valorant oynuyorsan onda da tüm karakterleri açıp aktif ediyor.

Üye
3 HİZMET YILI
yalnızca bağladığın hesaba işliyor çünkü mailine değil riot idne kayıt edililiyor xbox

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ful heroları falan açıyoda bağlaması zor ben yapaamdım

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Valla kanka bağlaması zor onun yerine Amazon Prime kullan derim nedeni ise daha kolay yapımı

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
xbox game pass bağladığın hesapta olur bu yani pc de açılan tüm hesaplarda olmaz

Üye
3 HİZMET YILI
Riot'un sitesinden kendi hesabına girip oradan bağlantılar kısmından bağladığın için sadece bir hesabın için olur diye biliyorum.

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bilgisayarda açılan tüm hesaplarda geçerli olmuyor maalesef sadece bağladığın hesapta oluyor aynı şekilde bağladığın hesaba ait valorant hesabı mevcutsa onda da valorant karakterleri açılmış oluyor dostum

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
E postaya ait valorant hesabı ve lol hesabına veriyor desteğini.
Harici bahsettiğin mümkün değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...