Xbox (S) serisi almaya değer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bilgisayarımı satıp xbox alacağım oyunlardan zaten hwid banlıyım bundan sıkıldım sizce xbox (S) serisi almaya değer mi?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bana kalırsa xbox almak yerinde PC üzerinden gamepass alıp oyunları PC de oynaman olacaktır. PC her zaman lazım olabilir ama xbox değil bence. İllaki konsol alacağım diyorsan ve online oyun oynayacaksan Xbox (S) alabilirsin , aynı şekilde gamepass ile çoğu oyunu oynarsın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bilgisayarımı satıp xbox alacağım oyunlardan zaten hwid banlıyım bundan sıkıldım sizce xbox (S) serisi almaya değer mi?
Xbox fiyat performans ürünü eğer paran varsa plasystation al konsolu almak ile iş bitmiyor oyunlarda fena pahalı ama yeni nesil oyunlara erken erişim sağlayan tek konsol o god of war gta the last of us bunun en büyük örneklerinden

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Xbox fiyat performans ürünü eğer paran varsa plasystation al konsolu almak ile iş bitmiyor oyunlarda fena pahalı ama yeni nesil oyunlara erken erişim sağlayan tek konsol o god of war gta the last of us bunun en büyük örneklerinden
Bende Ps1 den bu yana Ps5 hariç sürekli aktif olarak kullanıyorum ve şu an Ps4 kullanıyorum aktif olarak. Ama Red Dead Redemption olsun , God of War olsun Sekiro olsun artık Playstation exclusive oyunlarını bile xbox ve/veya PC ye de çıkarmaya başladı. Bir esprisi kalmıyor gibi artık buna Days Gone da dahil unutmadan. PS de psplus alıyorsun aylık anca 2 tane oyun hediye o da çoğu kötü geliyor oyunların ama xbox gamepass sistemine bakacak olursan PS de PSNOW ne ise aslında xbox gamepass aynısı . Hem online oynamanı hemde yüzlerce oyunu ücretsiz oynamanı sağlıyor. Bana kalırsa şimdiye kadar xbox düşmanı birisi olarak playstation kendine özgü olan oyunlarını pc veya xbox a çıkarmaya başladığı an kendi ayağına sıktı.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bende Ps1 den bu yana Ps5 hariç sürekli aktif olarak kullanıyorum ve şu an Ps4 kullanıyorum aktif olarak. Ama Red Dead Redemption olsun , God of War olsun Sekiro olsun artık Playstation exclusive oyunlarını bile xbox ve/veya PC ye de çıkarmaya başladı. Bir esprisi kalmıyor gibi artık buna Days Gone da dahil unutmadan. PS de psplus alıyorsun aylık anca 2 tane oyun hediye o da çoğu kötü geliyor oyunların ama xbox gamepass sistemine bakacak olursan PS de PSNOW ne ise aslında xbox gamepass aynısı . Hem online oynamanı hemde yüzlerce oyunu ücretsiz oynamanı sağlıyor. Bana kalırsa şimdiye kadar xbox düşmanı birisi olarak playstation kendine özgü olan oyunlarını pc veya xbox a çıkarmaya başladığı an kendi ayağına sıktı.
Bir yandan haklısın ama god of war misal ilk playstationa çıktı 5 yıl sonra PC ye çıktı 2 yıl sonra xbox yayınlayabildi misal spiderman miles and morales kaç yıl sonra diğer platformlara geçer belli değil çok kazık ve pahalı dediğin gibi bencede xbox daha mantıklı şu an

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Herkesin dediği gibi kanka değmez xbox almaya pc yi satma derim her zaman lazım oluyor pc

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ilgili satacağın pc nin özelliklerini yazar mısın ?
Hwid ban anakartı modeline göre kaldırılabiliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Xbox alınca da bir zaman sonra bıkacaksın pc yi salma derim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bana kalırsa xbox almak yerinde PC üzerinden gamepass alıp oyunları PC de oynaman olacaktır. PC her zaman lazım olabilir ama xbox değil bence. İllaki konsol alacağım diyorsan ve online oyun oynayacaksan Xbox (S) alabilirsin , aynı şekilde gamepass ile çoğu oyunu oynarsın.
Katılıyorum mevcut ekonomide en mantıklısı bu. Bence pcni satmak gibi bir hataya düşme. Geri alması gerçekten zor oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bence hiç gereği yok xbax da sadece oyun oynarsın pc herşeye lazim olabilir ben olsam satmazdım ama karar senin tabi

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kuzenim kullanıyor gamepass olayları felan olunca bir tık üzüldü şuan aklım olsa almam diyor sende bence almadan baya düşünmen lazım

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
değmez pc hayatır hocam satma sakın düşük sistem ise satabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...