XCSGO Beta Enjekte Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Hepinize öncelikle merhaba. Şuan bende önceden olmayan bir sorunla karşı karşıyayım. MemoryUI ile enjekte edilen XCSGO Beta şuan bende enjekte olmuyor.
Şuan bu güncel bir sorun mu? Yoksa sadece bende mi var?
Daha dün akşam hosts dosyası ile alakalı birkaç sorun yaşamıştım, bende biraz sistem ayarlarını kurcaladım ve birkaç sahiplik aktarma hatası yaşadım. Yerel disk C: açılmıyordu v.s (erişim izni yok diyordu.)
Şuan sorunu halletmiş bulunmaktayım ve birkaç özel dosya hariç sistemin %80 nine erişim hakkım var.
Acaba sorun bundan mı kaynaklanıyor bulunmakta, yoksa güncel bir hata mı?
Varsa çözümü nedir?

Sistem geri yükleme yapmadan nasıl çözebilirim?

Okuyup,Cevap veren herkese teşekkür ederim.

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Sanırım sadece sende.Çünkü sorun genel olsaydı,ya bir duyuru yapılırdı ya da hile loaderden kullanıma kapatılırdı

Üye
8 HİZMET YILI
O sorun bendede oluyor normalde cs go oynamam sırf hile için indirdim ama gel görki hile çalışmadı :d

Üye
8 HİZMET YILI
aynı sıkıntı bendede var ve dün bilgisayarı sıfırlamıştım şimdi ise csgo beta olmuyor ama diğeri oluyor beta için çözümü bulursanız haber edermisiniz

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Şuan güncel olarak bilgisayarımla alaklı bir sorunum kalmadı. Tüm hileler enjekte oluyor. Beta hariç.

Üye
8 HİZMET YILI
Aynı sorun bende de var dostum loader bakıma girdi, bakımdan önce giriyordum gayet açılıyordu xcsgo bakımdan çıktı loader şuan açılmıyor

Hayatına Anlam Yüklüyor (%99 Loading)
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aynı sorun bende de var dostum loader bakıma girdi, bakımdan önce giriyordum gayet açılıyordu xcsgo bakımdan çıktı loader şuan açılmıyor
Hileyi indirdiğiniz Loader programından enjekte etmeyi deneyiniz.Xcsgo programı sanırsam çalışmıyor.Bunu belirtmiş olayım.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...