Xcsgo detected mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaslar merhaba mart ayindan beri xcsgo kullaniyorum 550 saatim var 50mac rankedim var gerisi public sunucularda , rutbem globaldan dustum supreme .
Son iki uc gundur xcsgo ile baglanan kullanicilar vac ban yiyor biryerdende bakiyorum diger kullanicilar ve ben daha yemedim bugunde girdim sabah . Suan xcsgo guncellenmeye alindi bu sorun mu cozuluyor suan ?

Kullandigim
Xcsgo beta
Aimbot
Wallhack

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
1526997228840.png
Çok güzel BAN yedim hiç belli etmiyordum sadece skin hack kullanıyordum Wall hack ve Aimbot'a elimi bile sürmedim.Ban yememin sebebi hile kullandığım için olmayadabilir çünkü hile kullanmayan arkadaşlarımda Vac yiyor gitti 630 saat ama hile kullandığım için ban yediysemde yapcak bişey yok HAKETTİM...

Üye
8 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 6953Çok güzel BAN yedim hiç belli etmiyordum sadece skin hack kullanıyordum Wall hack ve Aimbot'a elimi bile sürmedim.Ban yememin sebebi hile kullandığım için olmayadabilir çünkü hile kullanmayan arkadaşlarımda Vac yiyor gitti 630 saat ama hile kullandığım için ban yediysemde yapcak bişey yok HAKETTİM...

OW yemişsin ama OW skin olayına el atabiliyor mu?

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
OW yemişsin ama OW skin olayına el atabiliyor mu?
Aslında OW ile pek bi alakası yok aynı şey sayılır ama benim bildiğim skin hack'te OW bişey yapmıyor incelenmeli yazıyor geçiyor müfettiş hesap var ondan biliyorum.Muhtemelen 3.Partiden yakalandım ama 2 aydır kullanıyorum hileyi ban yemedim beni şaşırttı

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Valve hilelileri temizlemeye basladi a dan z ye hile acan herkes ban yicek gibi duruyor insallah bu durum olmaz ne enjekte edersen et hangi hileyi veya skin hacki tek tek banlaniyor

Üye
8 HİZMET YILI
Hileleri Temizlemek Değil Şuanda Sadece Hile Fixlendi ve Güncelleniyor Güncellendikten Sonra Geri Kullanıma Sunulacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...