1 aydır kullanıyorum hala kullanıyorum belli etmicen edersen hiçbi hilenin güvencesi yokArkadaşlar 1 2 gündür kullanıyordum xcsgo hack ı ban yedim çoğu hileyide denemiştim hile gayet başarılı zaten %100 korunmalı değildi biliyordum riski aldım ve vac yedim g.o arkadaşlar csde kullanmayın paranızda çöpe gider emeğinizde.
İyi Forumlar
kesinlikle1 aydır kullanıyorum hala kullanıyorum belli etmicen edersen hiçbi hilenin güvencesi yok
hile kullanmayın günah oğlum jsadjasjdasjdas
csgo da hiç hile kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum ortada kariyerim var.
tamam çakmıcam.kesinlikle
çakma global
evet öyle oldu büyük ihitmalle alıyım g.o muOverawatch da çok belli etmişin aimbot kullanmışsan kessin aimbot u belli etmişin
vac diyor beyler overwatch demiyo adam vac demek hilenin fix olması demek.
usta çok kullandım bana diyorsan haberin olsunUsta hileyi bayadır kullanıyorum sabahta birkaç el maç atıp çıktım hiçbir sorun yaşamadım. Daha önceden hile kullandımı kullanmadımı onuda bilemiyoruz çoğu kişinin.
usta çok kullandım bana diyorsan haberin olsun
aynen öyle sıkıntı yok ALLAH a emanetsinGeçmiş olsun kardeşim, genel için konuşuyorum ben. Şuanlık birşey yok gibi görünüyor ama bellide olmaz bakarsın bizde yeriz banı.
doğru tabiki adam tam olarak güvence vermedi ama bizim hatamız o kadar uğraştığımız hesabımız gittiHocam ben 3 haftadır kullanıyorum xCSGO yu 3 gün önce ban yedim onda da belli ettiğim için Overwatch'dan ban yedim. Zaten ücretsiz hileden güvenlik konusunda çok bir şey bekleme.
Herhalde sorun var hilede günceleme nezaman gelir bilinmez tarih yokArkadaşlar 1 aydır kullanıyorum fakat bugun onay sistemini yapıyorum fakat ınjeck dosyasına tıkladımda açılmıyo çözümü var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?