xcsgo kullandım vac ban yedim

Sizde XCSGO kullanıyormusunuz

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben csgo bugun indirdim steamden xcsgoyu indirsem kullansam ban yermiyim yeme ihtimalim yüzde kac

Süper Üye
8 HİZMET YILI
bi gelişme var mı hile ile ilgili kullanamıyorum ben

Hile güncelleniyor şuan

ben csgo bugun indirdim steamden xcsgoyu indirsem kullansam ban yermiyim yeme ihtimalim yüzde kac

Risk her zaman vardır, ancak belli etmediğiniz taktirde VAC gibi bir durum söz konusu olmuyor kaç aydır kullanan arkadaşlarımız da var problem yaşadığını iddiaa edenler de var tercih sizin ben bir sıkıntı yaşamadım şahsen.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
1 gündür güncelleme var sinirim bozuldu

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Launcher açılmıyoki kullanasın. :D

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
csgo bende cok kasıyoda onu goruntuyu dusurcek bisey varmı ayarlardan yaptım ama yine oyle dusuren dosyalar oluyoya

Üye
8 HİZMET YILI
bu güncellemeyi takip eden arkadaşlar herhangi bir tarih paylaşıldı mı şu gün kullanıma açılacaktır şeklinde

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Topluluk sunucularında kullanırsam vac yer miyim ? Korumalı serverde ya da korumasız?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Topluluk sunucularında kullanırsam vac yer miyim ? Korumalı serverde ya da korumasız?
Hile Detected ise Oyuna Girdiğin An Vac sistemi tarafından banlanırsın. Undetected ise istediğin yerde oyna sıkıntı olmaz tabii rek ve yoldaşta belli etmemen lazım.

Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim vac ban yememişsindir overwatchdan ban yemişsindir kafa bulandırmayalım şimdi. Hileyi 1 aydır kullanıyorum iki kere overwatchdan ban yedim sadece. Cagoya her güncelleme geldiğinde hilede güncellenir.

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar 1 2 gündür kullanıyordum xcsgo hack ı ban yedim çoğu hileyide denemiştim hile gayet başarılı zaten %100 korunmalı değildi biliyordum riski aldım ve vac yedim g.o arkadaşlar csde kullanmayın paranızda çöpe gider emeğinizde.

İyi Forumlar :)
diğer kullandığın hilelerin linkini atsana bro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...