Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
TC lerini sormamışsın biÖncelikle harika bi hileniz var tebrik ederim 2 soru soracağım hile vacı nasıl atlatıyor algoritma ile mi vacı atlatıyorsunuz yoksa sürekli exe mi değiştiriyorsunuz 2.sorum vac arada bilgisayar tarıyor 3.parti programı bulursa oyuna etki eden direk vac atıyor dosya tarama koruması varmı loaderde sorularım bunlar cevaplarsanız sevinirim.
steam linkini at biben o cs:go hilesinden vac ban yedim
SJSJSJSJ
Yetkili kişi veya bunu bilen kişi kimse söylemesin rica ediyorum... olurda valve çalışanı falandır hile fix yemesin :ASD:ASDASÖncelikle harika bi hileniz var tebrik ederim 2 soru soracağım hile vacı nasıl atlatıyor algoritma ile mi vacı atlatıyorsunuz yoksa sürekli exe mi değiştiriyorsunuz 2.sorum vac arada bilgisayar tarıyor 3.parti programı bulursa oyuna etki eden direk vac atıyor dosya tarama koruması varmı loaderde sorularım bunlar cevaplarsanız sevinirim.
aga ben ban yedim sakın rekabetci veya yoldaş g,irme sana tavsiyemÖncelikle harika bi hileniz var tebrik ederim 2 soru soracağım hile vacı nasıl atlatıyor algoritma ile mi vacı atlatıyorsunuz yoksa sürekli exe mi değiştiriyorsunuz 2.sorum vac arada bilgisayar tarıyor 3.parti programı bulursa oyuna etki eden direk vac atıyor dosya tarama koruması varmı loaderde sorularım bunlar cevaplarsanız sevinirim.
girmiyom zaten topluluk sunucusunda oynuyorumaga ben ban yedim sakın rekabetci veya yoldaş g,irme sana tavsiyem
Hiç kullanma hacı en iyisi ban riski %0 dSA:ASDagirmiyom zaten topluluk sunucusunda oynuyorum
zaten rek falan atmıyorum sadece serverlerde oynuyorumkardeşim ben o hileyi 4 haftadır kullanıyorum belli etmeden kullanırsan hiç bir sorun olmaz belli etsen bile 24 saat içerisnde sadece 1 maç giriceksin ve en az yanında bi arkadaşın olucak reportlamayan birisi yani Şuanda rütbem muhafız 1 oldu nova 2 den çıktım hile sayesinde
aynen over ayrı vac ayrı ikisinide vac sanıyorlar vac yerse profilde vac yasaklanması görünür over yerse oyun yasaklanması gözükür bunu ayırt edemiyorlar 4 gündür kullanıyorum sadece serverlerde 0 riskOyunda hileyi belli edip owerwatch ban yiyen ve buraya gelip vac yedim diyen tek milletsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?