Onaylı Üye
Aynen öyle kardeşim vac yemiceksin diye birşey yok hileyi kullanan her türlü olayı göze alarak kullanmalı hile isteyip vac yedikten sonra sövmek saçma
4Hesabı vac yedirdim 100tl gitti içim acıyor
4Hesabı vac yedirdim 100tl gitti içim acıyor
Kardeşim Vac değil Owerwatch yemişsin yani oyun yasağı. Hile şuanda normal çalışıyor ve Vac-Ban yedirtirmiyor. Yanlış yönlendirme yapma.Selam Dostlar Ben Bu XCSGO Hilesini 4 Aydır Kullanıyorum Ve Bu 5 Gün İçerisinde Bende Vac Yedim Ama Bunun Hile Yapımcısından Kaynaklı Olduğunu Düşünmüyorum Çünkü 6 Aydır Eski Yazılımı Kullanıyordum Ve O silindikten sonra MemoryHackers UI Sistemini İndirdim Ve Oynadım 2 Saat Sonra Vac Yedim Ve 5 Saat Sonra Kalktı Hiçbirşey Yapmadım Açıkcası
Birde Şunu Demek İstiyorum Hileyi Kullanırken Koşulları Kabul Etiniz
Şimdide Ban Yiyince AAAA Bu Hileyi Yapanına Diyipte Küfür Ediyorsanız O Küfrü Kendinize Edilmiş Sayın
Hile Yapanlarda İnsan Ve Bunuda Düşünün Ve Kapayın Çenenizi.
Ban yedikten sonra banın nasıl kalktı onu anlamadım
Şurada şu konuya bir açıklık getirelim arkadaşlar hile normal şartlar altında VAC ban atmamaktadır.Ancak rekabetçi maçlarında hileyi aşırı derece belli ederek oynarsanız report yersiniz ve yediğiniz report sonucu owerwatch sistemine çıkarsınız.Owerwatch izleyicileri sizleri suçlu bulursa oyun yasağı yani owerwatch yersiniz.Bu 2 tür ban türünü karıştırmayın ki diğer kullanıcılar yanlış bilgi edinmesinler,VAC banı ise daha rekabetçi maça başlamadan yersiniz.Bizim hilemizde de Vac banı ancak hile detected iken yiyebilirsiniz.Detected olan bir hileyi ise kullanacağınızı sanmıyorum.Kısacası hileden Vac ban yedim diyen üyelerin %98'i Owerwatch sisteminden ban yemekte ve sistemi biledikleri için Vac ban yediklerini sanıyorlar.
VAC banının kaldırılması tamamen VAC sisteminin yanlış bilgi üzerinde seni cezalandırmasıdır Steam ekibi bu durumu fark ettiği zaman ise gerekli incelemeler sonucu banınızı kaldırıyorOwerwatch Bilgisi İçin Teşekkürler Ama Zaten CSGO Oynuyan Herkez Bilir Gelelim Benim Vac Yasağıma Steam Bildirimi Geldi Bana Oyuna Girmedim Görünce Ama Aradan 5 Veya 6 Saat Geçti Ve Bi Bildirim Daha Geldi Steamden Vac Erişim Engeliniz Valve Tarafından Kaldırılmıştır Gibisinden Bir Yazı Vardı Sanırsam Ayrıca Ben Bu Konuda XCSGO Hilesini Kullanıpta Hile Yapımcılarına Sitem Yapmalarına Karşılık Birşey Demek İçin Açım Konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?