XD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
O beni banlayan, arkadaş kimse düzgünce konuşmak istiyorrum her banım açıldığında ben ban yiyorum hiç bir şekilde küfür etmedim hakarette bulunmadım bari insan gibi geleyim abiciğim dc'ne hesabım neden ban yemiş konuşmak istiyorum

Caner#777

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Ekibim tarafından defalarca uyarılmışsın okumayıp devam ettiğin için de ban yemişsin burada problem göremiyorum ben.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Heh eyvallah abicigim ben main hesabım her açıldığında ban yiyor konuda şu şekilde açıklayayım ben scriptte b record hatası alıyorum cmd kapanıyor oyundan atıyor yazıyorum konu açıyorum böyle böyle forum kurallarınıda yemin ederim 10 kere okudum ben ban yediğimde allah allah nerde hata yaptım vs. diye sorun şurda hata alıyorum kimse ilgilenmiyor arkadaşlar yazıyor eyvallah tamam ama çözmüyor herşeyim kapalı önerdikleri herşeyi'de yaptım ban yememi anlayamıyorum hesabımın isminide vereyim isterseniz büyük yazıda yazmadım sadece konu açıyorum her banım kaldığımda yazıyorum bu hatayı alıyorum arkadaşlar yardım edermisiniz vs. diye böyle bir durumda şuan sadece sen yazdın bir yetkili olarak ilk onun için teşşekür ederim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Main hesabımda Weraos sorunum hakkında bi bilgi almak istiyorum lol sc'den pikachu vs. yazdım kimse bakmadı aldığım hatayı yuakrıda belirttim zaten inan bende istemiyorum konu açmak her defa açtığımdada anlamadığım bir şekilde ban yiyorum bari bi el atın ne yapmam lazım özel konuşma vs.'de başlattım ilgilenmiyorlar reis
Baktım uyarılarıma o en baştaki uyarı bir script konusuna girip Konuyla alakasız fakat: b record hatası alıyorum yüzünden yemiştim diye hatırlıyorum o yüzden ban yiyorum abicigim birde konuyu açıyorum anasayfada gözükmüyor rastlarsalar yardım ediyorlar cidden bende sıkıldım bu işten diğer uyarılar ise dediğim gibi ilk başta anasayfada çıkmadığı için buga girdi galiba vs. sandım ard arda açtım sonra sabah olunca ban yemişim ondan sonra daha açmadım ard arda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...