xenforo new member - yönetici yazılarını değiştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI

Soru 1 - Bu resimdeki New member yazan yere yeni kayıt olan kullanıcılara belirli birşey yazdırmak istiyorum. Yani biri kayıt olduğunda New member yazıyor bu yazıyı değiştirmek istiyorum.

Soru 2 - Bu resimde ise Yönetici yazısının stilini ve yazısını değiştirmek istiyorum.

Soru 3 - Her iki resimde de olduğu gibi tüm normal üyelerin isimlerinin mavi, adminlerin kırmızı, modların sarı olmasını istiyorum. Bunu nasıl ayarlayabilirim.

Bunları nasıl yapabilirim ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
benimde bir sorum var marka vermem doğrumu bilmem ama vermiyim bir yerden host aldım ve bazı modüller kapalı bu yüzden xenforo kuramıyorum güzel bir oyun forumu kurmak istiyordum ama modülde hata oluyor destek talebi açtığımda kapalı modülleri açamayız diyorlar ve benim bir eski tanıdığımda aynı paketle xenforo kurdu ve o hatayı düzeltmeyi biliyor fakat şu an düşmanım olduğu için sormam doğru olmaz

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Yanlış modül xff de hpst ucuzsa sayfa beyaz olur ve filezilladan silmek zorunda kalırsın host yani kaliteli host sana lazım ha eğer hostun kaliteli ise xff satın alman gerekir ki çok büyük ihtimal sitelerin verdiği crackmi ismini unuttum dosyalarını kullanıyprsun ki xff. O kadar kaliteli fprum sistemidirki güncellemelirini bile ücretli yayınlar mybb için ayrıca eklenti yazmak gerekirken xff de bütün eklentiler yazılı ve kurulu gelir gelişmiş admin sayfası ile 1 numaralı diyebiliriz her ne kadar SMF kadar admin sayfasını güvenlik açısından aynı panelden veremesede. Mh gibi forumların vazgeçilmez sistemidir xff.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
beyler yardıcı olacak veya xenforodan anlayan yokmu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...