xenos injector kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın bununla ilgili tam olarak nereye konu açacağımı bulamdım sorunuma gelirsek bir kaç oyun için hile programları açtım kapattım sildim daha sonra steam üzerinden albion online oyununa girmek isterken xenos injector kapat diye hata verdi ve ben hiç pc ye injector kurmadığım halde bu hatayla karşılaştım programlardan baktım böyle bir program yok bunu nasıl bulup kaldırabilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
oyun önceden algılamış geçmişte görünür o hep ayın hatayı veriyor ise oyunun anti cheatını kaldır temp temizle ve tekrar çalıştırıp gene girmeyi dene oyuna
Post automatically merged:

oyun önceden algılamış geçmişte görünür o hep ayın hatayı veriyor ise oyunun anti cheatını kaldır temp temizle ve tekrar çalıştırıp gene girmeyi dene oyuna
çalıştır+temp=sil
aynıişlem+%temp%=sil

Üye
5 HİZMET YILI
aga oyunu sil yükle veya oyunun kaynak dosyalardan tempi sil 2 side neredeyse aynı yine aynı hatayı alırsan pc ye antivirüs yükle hileleri silecektir belki hile vs arkaplanda açık kaldığı içinde hata veriyo olabilir injectör kullandıysan yakında ondanda hata verebilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...