Xerath için sc ayarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar skillerin 100de 100 tutmasını sağlamak istiyorum da öyle bir ayar var mı? yani kaçırmaması için. Bir de hep ultiyi başka insanlara atıyor tfde canı az olana değil de çok olana atıyor onu nasıl düzelteceğim?

Üye
9 HİZMET YILI
ilk sorunu bilmiyorum ama hedefi ayarlardan ayarlaya biliyorsun 1 - 5 arası sayılar olması lazım 5 yaparsan ona targıtlanır diye biliyorum

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Muhovalvenin configiyle oynuyorum canı az olana odaklanıyor birde kesin tutma yok diye biliyorum adamın hareket hızı fazla oluyor ondan dolayı kaçabiliyor.
Fakat ultide canı az adamın görüşü yoksa diğerlerine odaklanıyor öyle durumda canı az adama kendin atıp görüş alırsan sonrasında tekrar space bas otomatik görüş olduğunda az olana dönüyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
xerath is insta ban with script, be careful
Nothing will happen even if I ban, I already get the accounts for free, I'll be careful, thank you for your warning.
Muhovalvenin configiyle oynuyorum canı az olana odaklanıyor birde kesin tutma yok diye biliyorum adamın hareket hızı fazla oluyor ondan dolayı kaçabiliyor.
Fakat ultide canı az adamın görüşü yoksa diğerlerine odaklanıyor öyle durumda canı az adama kendin atıp görüş alırsan sonrasında tekrar space bas otomatik görüş olduğunda az olana dönüyo
O confiği nerden bulabilirim?

Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka ayarlardan ayarlanıyor olması lazım combo ayarlarına bakar mısın? Son olarak Xerath oynarken ban yeme olasılığın çok fazla dikkat et .İyi Forumlar

Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ban yersi çok rahat anlaşılır ben önermem

Üye
5 HİZMET YILI
O pouco que ele sabia era que o script zilean era melhor do que o xerath. Among all the champions of zilean it was the best script and had a low rate of being banned.
Post automatically merged:

Among all the champions of zilean it was the best script and had a low rate of being banned. lazysharp

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Orbwalkerdan dı sanırım, q-w-e-r tuşları tutturma seviyesini very high yapabilirsin. Tahmini olarak yoluna atıyor skilleri.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I use the default settings anyway, there seem to be so many problems. If it is too obvious, a manual ban is certain.

Üye
5 HİZMET YILI
kanka 100de 100 tutma gibi bi olasılı yok adamın hareket hızına bağlı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
arama kısmına muho yaz ilk sayfada cıkan cfg dosyasını indir. xerath ulti atacagı sırada scnin ayarladıgı 1-5 arası şampiyonlara verdiği değer o anda haritada görünen rakip şampiyonlardan hangisinin değeri (1-5) daha fazla ise ona atar. %100 tutma gibi bir şey söz konusu değil. hiç bir şampiyonda bunu yapamazsın. o zaman dodge diye bir şey olmaması gerekirdi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arama kısmına muho yaz ilk sayfada cıkan cfg dosyasını indir. xerath ulti atacagı sırada scnin ayarladıgı 1-5 arası şampiyonlara verdiği değer o anda haritada görünen rakip şampiyonlardan hangisinin değeri (1-5) daha fazla ise ona atar. %100 tutma gibi bir şey söz konusu değil. hiç bir şampiyonda bunu yapamazsın. o zaman dodge diye bir şey olmaması gerekirdi
yüzde 90da okeyim ben:D

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
knk scripte öyle bi ayar yok ama sikillerin %80 tuturuyor genelde bu karşındakine baglı sikil tutması

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Baya sıkıntılı bir script hiç önermem ban riski çok yüksek fark ettirmeden kullanmanı öneririm dostum evade kapatarak mesela ve ultisini kendin at ya da

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
just use the default setting i have never had problems in the past. be careful though because you can easily be banned. miss some skillshots you are not challenger!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...