Nothing will happen even if I ban, I already get the accounts for free, I'll be careful, thank you for your warning.xerath is insta ban with script, be careful
O confiği nerden bulabilirim?Muhovalvenin configiyle oynuyorum canı az olana odaklanıyor birde kesin tutma yok diye biliyorum adamın hareket hızı fazla oluyor ondan dolayı kaçabiliyor.
Fakat ultide canı az adamın görüşü yoksa diğerlerine odaklanıyor öyle durumda canı az adama kendin atıp görüş alırsan sonrasında tekrar space bas otomatik görüş olduğunda az olana dönüyo
Bulamadım herhalde yok öyle bir ayar.Orbwalkerdan dı sanırım, q-w-e-r tuşları tutturma seviyesini very high yapabilirsin. Tahmini olarak yoluna atıyor skilleri.
yüzde 90da okeyim benarama kısmına muho yaz ilk sayfada cıkan cfg dosyasını indir. xerath ulti atacagı sırada scnin ayarladıgı 1-5 arası şampiyonlara verdiği değer o anda haritada görünen rakip şampiyonlardan hangisinin değeri (1-5) daha fazla ise ona atar. %100 tutma gibi bir şey söz konusu değil. hiç bir şampiyonda bunu yapamazsın. o zaman dodge diye bir şey olmaması gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?