- Yasaklandı
Banlı Üye
Evet Gençler Kendimi Tanıtayım Aktif Üyeyim Ve Yeni Geldiğimi Sananların Çoğundan Daha Uzun bi Süre Boyunca MH Ailesinden Biriyimdir.Tam 2 Yıllık Üyeyim 2015 sitesinde memoryhackers ı duymuştum 2016'nın Başında Siteye Kayıt Oldum Ve Artık Bu MH Ailesindenim MemoryHackers Tssinde Günde Hergün Orda Olmaya Çalışırım Çoğu kişiyi Tanırım Tanımadığım İnsan Varsa Yeni Gelenlerdir.
Ve Bu Orjinal Hesabımdır Konu ve Yorum Sayımı Artırdıkça D Mod Başvurusu Yapmaya çalışıcam.
Ve Moderatörler Adminler Falan Aylık Para Alıyorlar Galiba Sonuçta Alıyorlar Ben Bu D modluğu Para Almak İçin Yapmicam Öylesine Foruma Hergün 2 Konu Falan Açabilirim İstersem S Mod Oliyim Bana Zorla Para Vermeye Çalışsınlar Ben Para İstemem Neyse Kişisel Bilgilerime Geçelim.He Bide Unutmadan Tsye Gelenler Beni Genelde Görürler Okullar Başladı Bende Artık Giremeyebiliyorum Maalesef Neyse Ts3 İsmimi Yazayım (axEx)CorParT Neyse Kişisel Bilgilerime Geçeyim.
İsmim: Mehmet (Takma İsim Vb Kullanmadım)
Çalışıyormu ?: Hayır (Öğrenciyiz Kardeş
)
Memleket: Hatay
Yaşadığım Yer: Belirtme İhtiyacı Duymuyorum Ama YurtDışında Yaşamıyorum.
Sevgilim varmı: Hayır Yok.
Sanırım Bu Kadar Yeter İyi Forumlar Ve İyi Günler.
Not: Yorum Atcaksanız Saygılı Yorumlar Atın Saçma Sapan Yorumlar YAZMAYIN !
Ve Bu Orjinal Hesabımdır Konu ve Yorum Sayımı Artırdıkça D Mod Başvurusu Yapmaya çalışıcam.
Ve Moderatörler Adminler Falan Aylık Para Alıyorlar Galiba Sonuçta Alıyorlar Ben Bu D modluğu Para Almak İçin Yapmicam Öylesine Foruma Hergün 2 Konu Falan Açabilirim İstersem S Mod Oliyim Bana Zorla Para Vermeye Çalışsınlar Ben Para İstemem Neyse Kişisel Bilgilerime Geçelim.He Bide Unutmadan Tsye Gelenler Beni Genelde Görürler Okullar Başladı Bende Artık Giremeyebiliyorum Maalesef Neyse Ts3 İsmimi Yazayım (axEx)CorParT Neyse Kişisel Bilgilerime Geçeyim.
İsmim: Mehmet (Takma İsim Vb Kullanmadım)
Çalışıyormu ?: Hayır (Öğrenciyiz Kardeş
Memleket: Hatay
Yaşadığım Yer: Belirtme İhtiyacı Duymuyorum Ama YurtDışında Yaşamıyorum.
Sevgilim varmı: Hayır Yok.
Sanırım Bu Kadar Yeter İyi Forumlar Ve İyi Günler.
Not: Yorum Atcaksanız Saygılı Yorumlar Atın Saçma Sapan Yorumlar YAZMAYIN !