xFer Serum 1.2.8 Full (Çok lazım ve hiçbir yerde yok)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
xFer Serum plugininin eski versiyonları 1.0.9 full var ama 1.2.8 sürümü yok. paylaşmışlar full diye ama bozuk, zaten 200mb değil bu vst en az 1.2GB ve hiçbir yerde yok. 1.2.8 sürümünün full hali elinde olan varsa atabilir mi??

YORUM KASMAK İÇİN BİLGİSİ OLMADIĞI HALDE YORUM ATANLAR ANINDA RAPOR YİYECEK. ELİNDE İNDİRME LİNKİ OLAN YORUM ATSIN ONA MESAJ İLE ULAŞACAĞIM. TEŞEKKÜRLER.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
1.2.8 sürümünü bir youtube kanalı paylaşmıştı mb lık bir dosyaydı hiç denemedim ondan sonra ortalama 1.4gb gibi bir büyüklükte başka kanal paylaşmıştı abone olmuştum aboneliklere bakıyım atıyım işini görürse kullan. Bazı akıllılar 1.2.8 diye dosya atıyor virüs çıkıyor onlara dikkat et.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
1.2.8 sürümünü bir youtube kanalı paylaşmıştı mb lık bir dosyaydı hiç denemedim ondan sonra ortalama 1.4gb gibi bir büyüklükte başka kanal paylaşmıştı abone olmuştum aboneliklere bakıyım atıyım işini görürse kullan. Bazı akıllılar 1.2.8 diye dosya atıyor virüs çıkıyor onlara dikkat et.
zaten güvenli müzik hakkında paylaşımlar yapan forum ve sitelerden indirme yapıyorum ama xfer serum konusunda bitikler -gerçekten- ve bana çok lazım. presetlarım hep ileri versiyonlarda yapılmış bu yüzden kullanamıyorum.

Eclipse Team Developer
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
VST'ler genelde kolay kolay leaklanmıyor yada cracklanmıyor yasal takibi sık yapıldığı için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...