21 Ocak 2022 #1 SHEK!L23 Süper Üye Katılım 13 Ağu 2017 Mesajlar 835 Çözümler 23 Tepki puanı 93 Ödüller 8 Yaş 36 8 HİZMET YILI XFProjecti açıyorum siyah cmd ekranı geliyor sonra kapanıyor windows defender kapalı neden oluyor ?
Çözüm SHEK!L23 25 Ocak 2022 ninoss2' Alıntı: aynı sorunu yaşamıştım ilk açtığımda antivirüsü kapatman lazım. Genişletmek için tıklayın ... antivirüs kapalıydı yönetici olarak açmadığım için olmuyomuş
ninoss2' Alıntı: aynı sorunu yaşamıştım ilk açtığımda antivirüsü kapatman lazım. Genişletmek için tıklayın ... antivirüs kapalıydı yönetici olarak açmadığım için olmuyomuş
25 Ocak 2022 Konuyu başlatan #21 SHEK!L23 Süper Üye Katılım 13 Ağu 2017 Mesajlar 835 Çözümler 23 Tepki puanı 93 Ödüller 8 Yaş 36 8 HİZMET YILI ninoss2' Alıntı: aynı sorunu yaşamıştım ilk açtığımda antivirüsü kapatman lazım. Genişletmek için tıklayın ... antivirüs kapalıydı yönetici olarak açmadığım için olmuyomuş Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
ninoss2' Alıntı: aynı sorunu yaşamıştım ilk açtığımda antivirüsü kapatman lazım. Genişletmek için tıklayın ... antivirüs kapalıydı yönetici olarak açmadığım için olmuyomuş