Çözüldü XFProject açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
SLM arkadaslar XFProject.exe acıyorum ve kuruyorum .yuzde yuz olduktan sonra sorun yok heryes yolunda dıyor.ve oyunu acıyorum ama sureklı oyundan attui.bır seferındede shodow exsrta.dıye bır dosya var oyunda ısımı yanlıs yazmıs olabılırım.shodw exstra projet yazdı message olarak.bende hemen kapatım.bır sorun var arkadaslar hıle fıxmı yedı ..korkmaya basladım.10gun once pc format attıldı ve gameloop orgınal sıtesınden ındırldı.bır bugun bu sorun olmaya basladı.bır nılen varmı yada basına gelen.

Çözüm
Hocam öncelikle selamlar, Yazınızı okurken başım döndü lütfen biraz daha kelimelere dikkat ederek yazın. Formattan sonra yüklemediğiniz driverlar sorun yaratmış gibi duruyor bunları kurup tekrar deneyin.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(Masa üstüne dosyanıın içine çıkartın en üstteki .bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın)

+ Olarak gameloop ayarlarınızdan directx+ seçili olması gerekmektedir.
SLM dostum dunde ısımı gotmusutun bugunde soyledın sayfadan ındırdım ve sıraayla kurudum pc kapatıp actım belkı 10 oyun oynadım bır tane oyundan atmadı messj gelmedı.hersey yolkunda I LOVE YOU M.ACKER
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Hocam öncelikle selamlar, Yazınızı okurken başım döndü lütfen biraz daha kelimelere dikkat ederek yazın. Formattan sonra yüklemediğiniz driverlar sorun yaratmış gibi duruyor bunları kurup tekrar deneyin.

(Masa üstüne dosyanıın içine çıkartın en üstteki .bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın)

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

SLM dostum dunde ısımı gotmusutun bugunde soyledın sayfadan ındırdım ve sıraayla kurudum pc kapatıp actım belkı 10 oyun oynadım bır tane oyundan atmadı messj gelmedı.hersey yolkunda I LOVE YOU M.ACKER

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...