- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
yok kankam gene olmadı aynı hataKanka bu injectörle alakalı injectörü yönetici çalıştır bir de uyumluluk modunu değiştirip tekrar dener misin ?
yok kankam gene olmadı aynı hataKanka bu injectörle alakalı injectörü yönetici çalıştır bir de uyumluluk modunu değiştirip tekrar dener misin ?
Aynı hatayı ben de yapıyor ama tekrar tekrar açtığımda düzeliyor oyunu pencere modunda çalıştırarak dener misin bideyok kankam gene olmadı aynı hata
onuda denedim olmadı microsoft visual kaç kullanıyorsun buarada ?Aynı hatayı ben de yapıyor ama tekrar tekrar açtığımda düzeliyor oyunu pencere modunda çalıştırarak dener misin bide
Bütün .NET ler yüklü kanka c++ da her sene kionuda denedim olmadı microsoft visual kaç kullanıyorsun buarada ?
aynı benimdeBütün .NET ler yüklü kanka c++ da her sene ki
denedimhileyi silip bi dah yuklmeyı denedın mı
Halloldu mu dostum ?aynı benimde
denedim
yok kankam olmadı her şeyi denedim nerdeyseHalloldu mu dostum ?
Valla kardeşim elimden geleni yaptım başka birileri gelirse onlardan destek alırsın artıkyok kankam olmadı her şeyi denedim nerdeyse
eyvallah sağolasın kankam genedeValla kardeşim elimden geleni yaptım başka birileri gelirse onlardan destek alırsın artık
sürüm uyumluWindows un her sürümünde çalışmaz sürümün uyumlu olduğunu kontrol et
add block kapalıAd Blocker sıteye erısımı engellıyor olabılır
olmuyor kac kere denedimBilgisayarı yeniden başlatın ve tekrar deneyin, birden fazla deneme başarılı olabilir