Onaylı Üye
arkadaşlar lpreborn yükleye bastığımda bu oluyor çözümünü bilen var mı ?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Dostum farklı bir tarayıcı üzerinden 1 kez scripti çalıştırırsan düzelir.Bende az önce aynı hatayı alıyordum.Başka bir taracıyı ile denediğimde sorunu çözdümmalesef hala aynı hatayı alıyorum. uygulamayı sildim baştan yükledim hesaplardan çıktım bir daha girdim fakat düzelmedi.
malesef hala aynı hatayı alıyorum. uygulamayı sildim baştan yükledim hesaplardan çıktım bir daha girdim fakat düzelmedi.UI sayfasını yenileyip sağ üst kısımdan Login kısmına tıklayıp giriş yap. Bu hata hesabına giriş yapmadığın için geliyor. 5-6 kere yükleme yaptıktan sonra otomatik çıkış yapabiliyor bazen.
Dostum farklı bir tarayıcı üzerinden 1 kez scripti çalıştırırsan düzelir.Bende az önce aynı hatayı alıyordum.Başka bir taracıyı ile denediğimde sorunu çözdümmalesef hala aynı hatayı alıyorum. uygulamayı sildim baştan yükledim hesaplardan çıktım bir daha girdim fakat düzelmedi.
teşekür ederim düzeldi <3Aynı hatayı bende alıyorum çözemedim şuan
Post automatically merged:
Dostum farklı bir tarayıcı üzerinden 1 kez scripti çalıştırırsan düzelir.Bende az önce aynı hatayı alıyordum.Başka bir taracıyı ile denediğimde sorunu çözdüm