Hocam sorun bundan kaynaklı windows 7 ve 8, 8.1 sürümlerinde desteklemiyor desteklediği sürümler w 10 tüm hepsi ve w11 21H2 bu sürümleri destekliyor format atmanız lazımdenedim, bilgisayar ı formatladım hatta
Post automatically merged:
windows 8.1 sürüm 6.3
Hocam %temp% dosyasını temizleyip farklı tarayıcıdan denediniz mi acabaLoader ı açtığımda Wsreborn u injecte ettiğimde b record yazısı geldikten sonra loader yanıt vermiyor bunun çözümü nedir ?
denedim, bilgisayar ı formatladım hattaHocam %temp% dosyasını temizleyip farklı tarayıcıdan denediniz mi acaba
windows 8.1 sürüm 6.3Selamlar, windows sürümünüzü kontrol edip bildirin lütfen. Sürüm kontrol etmek için çalıştıra "winver" yazmalısınız.
Hocam sorun bundan kaynaklı windows 7 ve 8, 8.1 sürümlerinde desteklemiyor desteklediği sürümler w 10 tüm hepsi ve w11 21H2 bu sürümleri destekliyor format atmanız lazımdenedim, bilgisayar ı formatladım hatta
Post automatically merged:
windows 8.1 sürüm 6.3
tamamdır teşşekürlerHocam sorun bundan kaynaklı windows 7 ve 8, 8.1 sürümlerinde desteklemiyor desteklediği sürümler w 10 tüm hepsi ve w11 21H2 bu sürümleri destekliyor format atmanız lazım
Windows 10'a formatlayabilirsiniz buraya bırakıyorum linki
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/