Çözüldü XFProject

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama MemoryUI Loader indirdiğimde virüs programı pat die siliyor bunu virüs programını kapıyorum öğle yüklüyorum pc kapatım actımda pc yi öğle bi virüs buluyor ki hemen siliyor pc yi yeniden başlatıyor varmı buna yapabilcemiz bişi

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Virüs programından XFProject'i bulup izin vermeyi dene windows defender'da çözüm bu şekilde sağlanabiliyor.

Çözüm
Üye
6 HİZMET YILI
onu denedim bende kesperks var yine diorki bana program çok tehlikeli durduramam dior pat siliyor bana sormadan

Üye
6 HİZMET YILI
windows defender kapalı bende kesperks kapatıyo onu acık deil kesperks silemiyorum haliyle her seferinde kesperksiyi kapatıyorum tekrar indiriyom :D pc kapatım actığımda siliyor pat die güvenli görmüyor programı

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama MemoryUI Loader indirdiğimde virüs programı pat die siliyor bunu virüs programını kapıyorum öğle yüklüyorum pc kapatım actımda pc yi öğle bi virüs buluyor ki hemen siliyor pc yi yeniden başlatıyor varmı buna yapabilcemiz bişi
dostum ayarlardan bütün korumaları kapatıp öyle yapıcaksın. virüs felan yok. bende de aynısı oldu :)

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
defender control.exe yaz googleye ındır bunu cok kolay defender acıp kapatma uygulaması istediginde acar kapatırsın

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Duvar güvenliğini hileyi yapana kadar kapat yaptıktan sonra açarsın her hileyi yapcağında kapaman gerek ondan sonra gir oyuna keyfine bak :)

Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam dışlamlar ayarı var win 10 da onu seçip dosyanın bulundğu konumu secıp loaderı eklemen gerek

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
turn the defender off or aty least tell the defender that xfproject is a gud guy so don't disturb him

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
başlata virüs yaz bütün ayarları kapat
başlata güvenlik duvarı yaz bütün ayarları kapat sıkıntıçıkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...