Onaylı Üye
Arkadaşlar programı acılır acılmaz kapanıyor cmd de yazı felanda cıkmıyor yardımcı olabilecek varmı wındows defenderii full kapatım
bendede window 8 ayni sorunBuna benzer sorunları bende yaşıyorum ama henüz çözüm bulamadım (defender kapalı, virüs tehdit koruma kapalı)
Arkadaşlar programı acılır acılmaz kapanıyor cmd de yazı felanda cıkmıyor yardımcı olabilecek varmı wındows defenderii full kapatım
önce tempry dosyasını komple sil bılgısayarı yeniden başlat sonra bilgisayar her acıldıgında güvenlik duvarını manuel kapatArkadaşlar programı acılır acılmaz kapanıyor cmd de yazı felanda cıkmıyor yardımcı olabilecek varmı wındows defenderii full kapatım
kardeşim yanlışın var mutlaka bilşgisayarında bi antivirüs koruması etkin temp felan hikaye spammer hepsini raporlaArkadaşlar programı acılır acılmaz kapanıyor cmd de yazı felanda cıkmıyor yardımcı olabilecek varmı wındows defenderii full kapatım
hayır bunda formatlık birşey yok format atıp boşuna zaman kaybetme ve format fps düşüşü de yaşatı bilgin olsunKardesim su ayni seyi yazip duran adamlari spamla bilgisi dahilinde sadece yaziyor bilgisayarinda bulut korum falan aciktir 3 part yazilimi silen kontrol et bisey ulasamazsan kesin cozum herzaman format