Xi̇oami̇ telefon ekranlarin i̇ç i̇çe gi̇rme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllardır küllenmiş aşkın var bendee
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Redmi̇ 9pro kullanisiyim bi̇r uygulamayi arka plana atinca yazilar flu şeki̇lde arkada görünüyor ve tüm uygulamalarda böyle. İntenretten baktim çözüm olarak ama olmadi. Garanti̇ salma dişinda baska bi̇r çözüm yok sanirim ama o süre zarfinda telefon lazim bi̇r de si̇ze sorayim dedi̇m

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kovala Risk Al yada Karala Kıskan
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostum bende son 2 yılda 4 kez telefon değiştirdim 4 üde Xiaomi ydi. Hiç bir sorun yaşamadım .
Anlattığın sorun nadir başa gelen bir sorun oldugu için internette çözümünü bulamamışsındır.
enelde yaşanan bir sorun olsa zaten çoktan internette yazardı. İllaki ufak tefek kusurlar olacaktır.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Hocam garantiye göndermek en sağlıklısı.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
bende xiaomi kullanıyorum yeni gelen güncellemeler hatalı olabiliyor yeni bir güncelleme gelmesini bekleye bilirsin tabi bahsettiğin şey hayalet ekran değilse hayalet ekransa garantiye göndermek zorundasın ve ücret taleb edebilirler

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam sorununuz anladığım kadarıyla (ghost screen) hayalet ekran sorunu dış ekran yada ekranın tamamı değişmesi gerekiyor yazılımsal bir sorun değil garantisi var ise garantiye gönderip ücretsiz değişim yaptırabilirsiniz.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Eğer bahsettiğiniz problem ghost screen ise yani uygulamayı kapattığınızda silik bir şekilde hala ekranda gözüküyorsa panel değişimi gereklidir ki onu da garantisi varsa eğer ücretsiz değiştirirler. Geliştiric modundan panelinizin modelini öğrenebilirsiniz, Tianma paneller genelde en dandikleri oluyor garantinizde delta falansa talep edin başka panel taksınlar.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
O telefonların genelinde var ekran bitmiş diyende var androidin sorunu diyende var bana sorarsan ekran ölmüş ama sorun çıkarmaz

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Garantiye gönder araştırdım ama bulamadım

Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
İnternette bir çözüm yolu bulamadım bende xiaomi kullanıcısıyım fakat öyle bir sorunla karşılaşmadım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
internette bulamadım garntiye göndermeniz uygun olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Benimde Xioami marka telefonum var tam ekran modunda aptal aptal hareketler yapıyor.Film veya dizi izlerken siteden mi kaynaklıdır bilemem tam ekran yaptıgımda ekranı ortadan bölüyor yarısında oynatırken diğer yarısında siyah bir şekilde duruyor sonrasında düzeltiyorum ama bunun gibi bir kaç hatası daha var memnun değilim.

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bendede aynısı var şuan büyük ihtimal güncellemeden dolayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...