Apple'ın tasarımı biliyorsunuz ki ufak tefek değişiklikler ile Android cihaz üreticileri tarafından da kullanılabiliyor ve bu çok yaygınlaşıyor. Paylaşılan görüntüler, şirketin yeni akıllı telefon serisi için farklı bir tasarıma yöneldiğini bizlere gösteriyor. Bununla birlikte 152,8 X 71,5 X 8,3 mm (kamera çıkıntısı ile 152,8 X 71,5 X 10,3 mm) ölçülere ve yuvarlatılmış düz kenar hatlarına sahip olan Xiaomi 13, ailenin Pro modeline kıyasla eğimsiz bir ekran ile karşımıza çıkacak. Telefonun ön yüzünde ise ince çerçevelere sahip 6,2 inç boyutlarında AMOLED panel ve kamera deliği göze çarpıyor.
İphone yerine bunu tercih ederim hali hazırda android telefonlarının bir çopunun ekran sertifikası gayet yeterli birde köşeli çerçeve ile artık nokia ile yarışır gibime geliyor
İlk çıktığından beri iphone 6 ve ilk çıktığından beri 7 kullanıyorum açıkcası ios optimizasyon olarak iyi ama dışarıdan dosya indirip oynatma olayı yok müzik dinlemek istiyorsan illa spotify falan olması lazım ama çopu dinlediğim albümler müzikler spotify da yok yeni toplanmış deneme amaçlı müzik çıkaran gurupları dinlemeyi seviyorum onlarda maaleysef bu kadar popülerleşemiyor her neyse
Android>ios tercih ederim
Bazı konik arkadaşlar xioami çöp falan demiş
Xiaominin çoğu alt markasının giriş orta üst seviye ürünlerini telefonlarını kullandım gidip 100$ giriş seviyesi telefon ile iphone karşılaştırırsanız tabiki kozmetik donanım olarak iphone daha iyi dersiniz bırakın şu fanboylukları kim neyin daha iyi olduğunu biliyor xd
Apple'ın tasarımı biliyorsunuz ki ufak tefek değişiklikler ile Android cihaz üreticileri tarafından da kullanılabiliyor ve bu çok yaygınlaşıyor. Paylaşılan görüntüler, şirketin yeni akıllı telefon serisi için farklı bir tasarıma yöneldiğini bizlere gösteriyor. Bununla birlikte 152,8 X 71,5 X 8,3 mm (kamera çıkıntısı ile 152,8 X 71,5 X 10,3 mm) ölçülere ve yuvarlatılmış düz kenar hatlarına sahip olan Xiaomi 13, ailenin Pro modeline kıyasla eğimsiz bir ekran ile karşımıza çıkacak. Telefonun ön yüzünde ise ince çerçevelere sahip 6,2 inç boyutlarında AMOLED panel ve kamera deliği göze çarpıyor.
Ek olarak bu tasarımı sony de falanda görebilirsiniz apple yaptı diye ona özel bir tasarım olmuyor android telefonların yıllar önce yaptığı şeyi apple bu gün getirince off mükemmel yenilik işte teknoloji devrimi falan millet konuşuyor çok boş sohbet
Apple günlük kullanıcı ve instagram fenomeni değilseniz almanın mantığı yok
Onun yerine 8-10k amiral gemisi alırım yeni model haberleri gelince 2. Elden satar üstüne 1-2 k ekler yenisini alırımki zaten öyle yapıyorum
Apple fanboyları alıntılama yaparsa direkt ignore basıyorum tartışmaya kapalıyım bu konuda