Xiaomi Android Mi Box TV uzaktan bağlantı programı arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Xiaomi Android Mi Box TV uzaktan bağlantı programı arıyorum. TeamViewer denedim sadece metin mesajı gibi mesaj göndermeme izin veriyor, uzaktan pc ile bağlanıp cihazı kontrol edebileceğim bir program ve yöntem arıyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Xiaomi Android Mi Box TV uzaktan bağlantı programı arıyorum. TeamViewer denedim sadece metin mesajı gibi mesaj göndermeme izin veriyor, uzaktan pc ile bağlanıp cihazı kontrol edebileceğim bir program ve yöntem arıyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Anydesk denedinmi dostum ?

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
anydesk denedim ayrıca control plugin istiyor indirdim ama ona uyumsuz diyor. açılmıyor

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Google Home: (Google Home, Xiaomi Mi Box TV cihazına uzaktan bağlanmak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır)

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Airdroid gibi bir uygulama kullanabilirsini airdroid android cihazınızı yönetmenize ve dosyaları yönetmenize olanak tanır ayrıca, ekran yansıtma özelliği sayesinde cihazınızın ekranını uzaktan görüntüleyebilirsin uzaktan kontrol için teamviewer kadar kapsamlı bir seçenek olmasa da airdroid'u deneyebilirsin diğer bir seçenek olarak google remote desktop uygulamasını kullanabilirsin bu uygulama bir bilgisayardan uzaktan erişim gibi çalışır ve cihazınızı tamamen kontrol etmeni sağlar ancak bu uygulama kullanmak için cihazınızın google hesabına bağlı olması gerektiğini unutma

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Chrome uzaktan masaüstü ile deneyebilir misin?

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bayağı zaman geçmiş ben açıklayım.

telefonumuza Teamviewer indirdik kuruyoruz, üye oluyoruz, giriş yapıyoruz.
Android Box içerisinde Google Marketten Teamviewer Host uygulamasını indiriyoruz. Bazı eklentileri indir diyebilir bu aşamada ok leyin.
Kurulum sonrası telefondan giriş yaptığınız kullanıcı adı ve şifre ile uygulamaya giriş yapın.
Hata durumu ; güvenli cihazlara eklemenizi isteyebilir.
Mailinizi açın size gelen mailde güvneli cihazlara ekle deyin. (TV üye olduğunuz mail)
Onay sonrası tekrar giriş yapın.

telefondan android box'a erişiminiz gerçekleşti.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Xiaomi Android Mi Box TV'nizi uzaktan kontrol etmek için AnyDesk uzak masaüstü yazılımını kullanmayı deneyebilirsiniz. Yüksek kaliteli video ve ses akışı ile sorunsuz bir uzaktan erişim deneyimi sunar.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Xiaomi Android Mi Box TV'nizi uzaktan kontrol etmek için bluetooht u kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...