Çözüldü Xiaomi Apk Dosya Açmama Yüklememe Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba, xiaomi mi 11 t pro cihaza sahibim ve kaçak kullanıyordum , çift sim kart olduğu için 4+4 8 ay boyunca orjinal imei gibi kullanabiliyordum. 8 ayın sonunda xiaomi yazılımı attırıp telefonun güncelleme almasını sağladım yani orjinalmiş gibi güncelleme yapabiliyorum telefonumu.

sorunum şu şekilde ::::: xiaomi yazılımı attırmadan ve güncelleme yaptırmadan önce apk olarak whatsapp oreo instgram oreo gibi uygulama indirip telefona rahatça kurabiliyordum,
yazılımdan ve güncellemeden sonra bu uygulamaları indiriyorum fakat yükle dediğim anda o açılan küçük pencere hemen kapanıyor ve herhangi bir yükleme yapmıyor.

Konu İle İlgili Bİlgisi Olan Yazsın Aksi Takdirde Her Saçma Yorumu Şikayet Edeceğimden Emin Olabilirsiniz :=)

Çözüm
kaçak bir telefona güncelleme aldırmaya çalışman yanlış olmuş önce ki yazılıma dönmen sorunu düzeltir yapacak bir şey yok ki ve bende xiaomi kullanıcısıydım güncelleme aldıkdan sonra bendede böyle sapıtma sorunları oldu telefona o anki sürümünden sorun yaşamadıgım sürüme yazılım attırdım sorunum düzlemişti ama şuan kullanmıyorum
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kaçak bir telefona güncelleme aldırmaya çalışman yanlış olmuş önce ki yazılıma dönmen sorunu düzeltir yapacak bir şey yok ki ve bende xiaomi kullanıcısıydım güncelleme aldıkdan sonra bendede böyle sapıtma sorunları oldu telefona o anki sürümünden sorun yaşamadıgım sürüme yazılım attırdım sorunum düzlemişti ama şuan kullanmıyorum

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...