Xiaomi cihazıma root nasıl atabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Abimden kalma xioami telefou yeni elime aldım ve eski samsung cihazıma attıgım gibi, bu cihazada root atmak istiyorum. Xioaminin sistemi farklı işliyormuş. Geliştirici ayarlarından cihaz kilid açma başvurusu yapmak lazımmış.Xioami marka zihaza ilk defa root atacağım için pek bilgim yok. Cihaz kilidi açma bölümünde ''Cihaz Ekle'' dediğim zaman başarıyla eklendi diyor ama bir saat falan vermiyor. Bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Başarı ile eklendi dedikden sonra "160 saat" beklemen gerek ardından xiaomi resmi sitesinden program indirip kilidi açabilirsiniz. Tekrardan bu konu altından bana ulaşın yardımcı olurum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
resmi sitesinden halledebilirsini dostum kaynaklar orada mevcüt

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Başarı ile eklendi dedikden sonra "160 saat" beklemen gerek ardından xiaomi resmi sitesinden program indirip kilidi açabilirsiniz. Tekrardan bu konu altından bana ulaşın yardımcı olurum.
Hocam baktım ben baya araştırdım. Bazı arkadaşlar yok bana şu kadar saat verdi banada şu kadar v.b. söylentilerle karşılaştım. Bana neden şu kadar saat sonra demedi reis bir bilgin var mı ?

resmi sitesinden halledebilirsini dostum kaynaklar orada mevcüt
reis ben resmi siteye baktım ama dediğim gibi bana şu kadar saat sonra demedi ve şimdi kaç saat bekliceğimi şaşırdım

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hocam baktım ben baya araştırdım. Bazı arkadaşlar yok bana şu kadar saat verdi banada şu kadar v.b. söylentilerle karşılaştım. Bana neden şu kadar saat sonra demedi reis bir bilgin var mı ?

reis ben resmi siteye baktım ama dediğim gibi bana şu kadar saat sonra demedi ve şimdi kaç saat bekliceğimi şaşırdım
Okadar saat vermesinin sebebi sürekli hesabı ekleye basmaları tekrardan sıfırlanıyor hatta süreyi uzatıyor ona bir kere bas yeter. Saati görmeleri xiaomi sitesindeki mi kilit kaldırmak için kullan programdan bakıyorlar.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Okadar saat vermesinin sebebi sürekli hesabı ekleye basmaları tekrardan sıfırlanıyor hatta süreyi uzatıyor ona bir kere bas yeter. Saati görmeleri xiaomi sitesindeki mi kilit kaldırmak için kullan programdan bakıyorlar.
Hocam kaç saat kaldıpına nasıl bakıcam uygulamayla

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hocam allah razı olsun bu diğer pcmdeki hesap bakteri216 adlı hesaptakı pcyi kapattım. Senin sayende konuyu halettim Allah razı olsun. Şimdi bir telefoncuya gitsem 100 lira isterdi çok sağol reis.
Cümlemizden Xiaomi konusu hakkında herhangi sorun olursa bu forumda başlık açtığında direkt olarak yardımcı olurum. :)

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam basta sormak ısterım neden root atmak ıstıyorsun ? herhangi bir androit oyunda hile yapacaksın sanırım, bu hangı oyun ? soylermısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...