Selamlar,dostlar. Xiaomi Mi 10 Youth 5G birkaç güne tanıtılacak , Xiaomi bu kez weibo hesabından modelin ekran özelliklerini açıkladı.Xiaomi, panelin 1,1 lik bir değere sahip olacağını. Kontrast, değerinide 4.300.000: 1 olarak açıklandı, ek olarak Mi 10 Youth Edition’ın ekran tazeleme hızı 180 hz olacak bu değer gerçekten etkileyeci. bir kaç güne tanıtılacak olan modelin tüm özelliklerini yakında göreceğiz.
piyasaya sunacaklari telefon bir iphone killer degil lakin android killer oldugu kesin. genel konusuyorum zira htc, samgung ve motorola gibi android telefon ureticilerinin ayagini denk almasi gerektigini gosterdiler *kanimca*.
Xiaomi kullanıyorum şuanda. Kendi klasmanında gerçekten fiyat olarak net diğerlerine göre ucuz oluyor. 3 Senedir kullanıyorum çok şükür bir sıkıntısını görmedim.
bende kullanıcam benım telefonum çok eskı ama xiaomi redmi note 8 pro alıcam tavsıye ederım zaten bı ara cok populer oldu youtube sıtelerde falan asdasd
Selamlar,dostlar. Xiaomi Mi 10 Youth 5G birkaç güne tanıtılacak , Xiaomi bu kez weibo hesabından modelin ekran özelliklerini açıkladı.Xiaomi, panelin 1,1 lik bir değere sahip olacağını. Kontrast, değerinide 4.300.000: 1 olarak açıklandı, ek olarak Mi 10 Youth Edition’ın ekran tazeleme hızı 180 hz olacak bu değer gerçekten etkileyeci. bir kaç güne tanıtılacak olan modelin tüm özelliklerini yakında göreceğiz.