Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
:yazı:

Arkadaşlar Bir kaç hafta önce xiami'nin duyurduğu Mi Band 7 türkiye de satılmaya başladı.

1,62 İnç büyüklüğünde bir AMOLED ekran ve ekran boyut oranı Mi Band 6'dan biraz büyük olsa da
Mi Band 6 serisiyle tıpta tıp aynı. Ama işler özelliklere geldiğinde durumlar karışıyor.

Kan'da oksijen oranını yüzde 90'ın altına düşerse kullanıcıyı uyarıyor.

Xiaomi Mi Band 7 100 ekran tasarımı ile geliyor. koşu, yüzme, aerobik, jimnastik vs,
120 farklı spor takip desteği sunuyor. akıllı bileklik, kullanıcıların sağlıklarını gereken önemi vermiyor.
Kandaki oksijen oranını ölçek Mi Band 7, bu oran yüzde 90'ın altına indiği zaman titreşim veya uyarı mesajı yolluyor.
Uyku takibi, kalp atış hızı ölçme, stres izleme, adet döngüsü takibi sağlık özelliklerini Mi Band 7 de görmüş olacağız.

Xiaomi akıllı bilekliğinde 180 mAh kapasiteli batarya kullandı. Kullanıcıya 14 gün kullanım veriyor.
5 ATM su basıncına dirençli Mi Band 7'nin 50 metre derinlikte suda kullanabilirsiniz.

Mi Band 6 ile iki fark var;

-Ekran boyutu

-Always on display

Bunların dışında bir fark yok.
Xiaomi satın almak isteyen bir vatandaşın alacağı Türkiye fiyatı;

899TL

Zamanında 5i 1330TL idi bu fiyat türkiye şartlarında uygun.

:resim:

memoryhackers.jpg

Son düzenleme:
kinda outta luck
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Akıllı saat mi bileklik mi karar veremiyorum kullanan arkadaşlar farkları yazarsa sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
:yazı:

Arkadaşlar Bir kaç hafta önce xiami'nin duyurduğu Mi Band 7 türkiye de satılmaya başladı.

1,62 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekran ve ekran boyut oranı Mi band 6'dan biraz büyük olsa da
Mi Band 6 serisiyle tıpta tıp aynı. Ama işler özelliklere geldiğinde durumlar karışıyor.

kan'da oksijen oranını yüzde 90'ın altına düşerse kullanıcıyı uyarıyor.

Xiaomi Mi Band 7 100 ekran tasarımı ile geliyor. koşu, yüzme, aerobik, jimnastik vs,
120 farklı spor takip desteği sunuyor. akıllı bileklik, kullanıcıların sağlıklarını gereken önemi vermiyor.
kandaki oksijen oranını ölçek Mi Band 7, bu oran yüzde 90'ın altına indiği zaman titreşim veya uyarı mesajı yolluyor.
Uyku takipi, kalp atış hızı ölçme, stres izleme, adet döngüsü takibi sağlık özelliklerini Mi Band 7 de görmüş olacağız.

Xiamo akıllı bilekliğinde 180 mAh kapasiteli batarya kullandı. Kullanıcıya 14 gün kullanım veriyor.
5 ATM su basıncına dirençli Mi Band 7'nin 50 metre derinlikte suda kullanabilirsiniz.

Mi Band 6 ile iki fark var;

-ekran boyutu

-always on display

bunların dışında bir fark yok.
Xiaomi satın almak isteyen bir vatandaşın alacağı türkiye fiyatı;

899TL

zamanında 5i 1330TL idi bu fiyat türkiye şartlarında uygun.

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 76777
faydalı konu sağol

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
IPhone'a bağlanıyor mu bilen varsa yazabilir mi acaba?

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Akıllı saat mi bileklik mi karar veremiyorum kullanan arkadaşlar farkları yazarsa sevinirim
akıllı saat almak çok daha iyi bence. hem şekil duruyor hemde iç modelini kıyafetine göre vs. ayarlayabiliyorsun aynı özellikler saatte de var.

Üye
4 HİZMET YILI
Akıllı saat olarak kullanmak istiyorum artıları veya eksileri nelerdir

X BOSS THE ONE
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bence saat daha iyi hem büyük olduğu için sekil duruyor fiyat olarak biraz daha pahalı olsa da ek özellikleri vs var

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Görüntü olarak hoş gelmese de Xiaomi malları sağlam oluyor fiyat performans ürünü görüntüden ziyade işlev isteyen biri alabilir görüntüsü de hoş olsun diyenler varsa huwaei watch'a bakabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ben kullanmıyorum fakat kullanan çoğu kişi saatin daha mantıklı ve faydalı olduğunu düşünüyo ama bi ingilizce kaynaklara bak istersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...