Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
:resim:

Xiaomi-Mi-8-SE-Feature-Image.jpg

:not:

Merhaba Arkadaşlar,
Geçtiğimiz günlerde Xiaomi Mi 8 adlı telefonunun Türkiye'deki fiyatı belli oldu
Çinli Xiaomi' adlı markanın artık 8-ci yılı bunun şerefine Xiaomi Mi 8 akıllı cep telefonunun fiyatı dünya çapında beriltilmişti
Fakat Türkiyede henüz açıklanmamıştı bu geçtiğimiz günlerde bu telefonun Türkiyede ki fiyatları belli oldu
Şimdilik Türkiye'de nasıl ürün satacağı belli olmayan markanın en yeni telefonu olan Mi 8'in aynı kendisi gibi dijital bir marka GearBest ile pazara giriş yaptı
Şuanlık açıklanan fiyatlar 3200 ile 4200 arası değişiyor yurtdışında bu fiyat uyğun olsada malasef Türkiyede uygun değil
Mi 8, Mi 8 SE ve Mi 8 Explorer Edition olmak üzere 3 farklı sürümü bulunuyor.

(Bu arada unutmayın telefonlar henüz stoklara girmedi ama yakında girer emin olun)

:özellik:

Türkiyede ki Fiyatlar.

Xiaomi Mi 8 6 GB RAM / 64 GB depolama – 3236, 59 TL
Xiaomi Mi 8 6 GB RAM / 128 GB depolama – 3560.95 TL
Xiaomi Mi 8 6 GB RAM / 256 GB depolama – 3755, 57 TL
Xiaomi Mi 8 SE 6 GB RAM / 64 GB depolama – 2319.72 TL
Xiaomi Mi 8 Explore Edition 8 GB RAM / 128 GB depolama – 4265.97 TL

Malasef yurtdışın daki fiyatlar uyğun olsada cidden Türkiyede uyğun değil nerdeyse İPhone X fiyatında. :(

Yurtdışında ki Fiyatlar.

Xiaomi Mi 8 6 GB RAM / 64 GB depolama – 420 dolar
Xiaomi Mi 8 6 GB RAM / 128 GB depolama – 470 dolar
Xiaomi Mi 8 6 GB RAM / 256 GB depolama – 515 dolar
Xiaomi Mi 8 Explore Edition 8 GB RAM / 128 GB depolama – 625 dolar​

Son düzenleme:
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yetkin hayırlı olsun, ben ios sistemlerini daha çok seviyorum yeni nesil telefonlar bozulma/yavaşlama olasılığı az olsada android'e güvenmiyorum çünki intertten herhangibi bir saldırıya %98 oranında açıklık buyuruyor fakat konu ios'a gelince bilgisayardan telefona program yüklemesi çok zaman sarf eder iken telefondan bilgisayara fotoğraf alınsada bilgisayardan telefona atmak için ekstradan program gerektiriyor.
Ayrıca fiyatları bana çok pahalı geldi bu kadar verileceğini düşünmüyorum.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yetkin hayırlı olsun, ben ios sistemlerini daha çok seviyorum yeni nesil telefonlar bozulma/yavaşlama olasılığı az olsada android'e güvenmiyorum çünki intertten herhangibi bir saldırıya %98 oranında açıklık buyuruyor fakat konu ios'a gelince bilgisayardan telefona program yüklemesi çok zaman sarf eder iken telefondan bilgisayara fotoğraf alınsada bilgisayardan telefona atmak için ekstradan program gerektiriyor.
Ayrıca fiyatları bana çok pahalı geldi bu kadar verileceğini düşünmüyorum.

Teşekkürler ayrıca zaten konuda beriltiğim gibi nerdeyse İPhone X le aynı fiyatta değmez zaten ama düşücek gibime geliyor

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Teşekkürler ayrıca zaten konuda beriltiğim gibi nerdeyse İPhone X le aynı fiyatta değmez zaten ama düşücek gibime geliyor

Dolar artırıldıkça düşeceğine pek inanmıyorum, foruma alışırsın biraz kişilerle tanış hep konu açmak ile olmaz ayaklı kural kitabı derler sonra. X fiyatlarına deyeceğini düşünmüyorum şuanda bildiğim en yüksek telefon 256gb sahip X olsa bile okuldaki din öğretmenim android'in bir telefonu vardı adı aklımda değildi fakat onun daha hızlı olduğunu savunuyordu, halbuki ram değil işlemcinin hızın kapsadığını bilmiyordu :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Dolar artırıldıkça düşeceğine pek inanmıyorum, foruma alışırsın biraz kişilerle tanış hep konu açmak ile olmaz ayaklı kural kitabı derler sonra. X fiyatlarına deyeceğini düşünmüyorum şuanda bildiğim en yüksek telefon 256gb sahip X olsa bile okuldaki din öğretmenim android'in bir telefonu vardı adı aklımda değildi fakat onun daha hızlı olduğunu savunuyordu, halbuki ram değil işlemcinin hızın kapsadığını bilmiyordu :)

Merak etme forumda yeni değilim :) kayıt tarihime bakma diğer hesab Sehirbaz onunla artık girmicem.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Merak etme forumda yeni değilim :) kayıt tarihime bakma diğer hesab Sehirbaz onunla artık girmicem.

Ben sana öneride bulunmuştum :(
Forum üyelerini pek tanımıyorum bende mod olmak istiyordumda yaşım 1 yaş küçük vede ailem nedeniyle mikrefon ile uğraşamam

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Saol Bilgi İçin Forumda Yenisin Galiba

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Eyvallah bilgi için telefonu yenilemeyi düşünüyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...