Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir keresinde kullanmışlığım 6/8 Gb ram ve 128 gb depolama alanı iyi ama ses yüksekliği açısından tatmin edici olsada ses kalitesi açısından ortalama bir cep telefonu kalitesinde diyebilirim ve telefonda ekran içi parmak izi okuma mevcut o yüzden kırılmaz cam yapıştırmanı önermem ve kamerayı da ekranın içincen almışlar açılır kapalır hale getirilmiş ve de kablosuz şarj özelliği yok suya ve toza da dayanıklılığı yok bu açıdan kötü olmuş ve de kutudanda kulaklık çıkmıyor ve de telefonu cebinizde taşırken açılıp kapanabilen kameranın arasından toz ve küçük tekstil parçaları girebililr
ekran kaliteside iyi ayrıca şu ana kadar bildiklerim bunlar eğer ki daha fazla şey öğrenmek istiyorsan bu videoyaya bakabilirsiniz
Ben de Mi 9T var , Pro modeli bir üst modeli . Aynı özellikler ile piyasada bulunan diğer telefonlara göre çok kaliteli ve fiyatıda uygun . Benim için en güzel tarafı Pop-up kamerası ve çentiksiz tam ekran olması . Ayrıca işlemci konusunda da gayet başarılı bir telefon .
ben Xiaomi Mi 9t kullaniyorum, yani Pro ya cok benziyor hepsi ayni, saade binimksinin CPU biraz daha yavas,
Pilli cok iyi, Camera da iyi.
Ama en iysi Unlock yap ve Xiaomi.eu Rom yükle.
On kat daha telefon
bütün Cin Spyware siliniyor
Yani cok iyi bir telefon, birazcik is yaptikdan sonra