Xiaomi Poco X3 Pro aldım, sizce nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
knka kardeşim kullanıyor soyle bi sıkıntısı vardı görüşme yaparken ekranı kulaga koydugunda ekran kapanmıyor bu yuzden sürekli ya haporlere geçiyor yada sesi kapatıyordu bide yeni olmasına ragmen bazı zamanlar dokunmatik saçmalıyordu, dokunmatik olayı her telefonda olmaz sanırım ama konusurken ekran kapanmaması cogu kişide varmş haberin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hayırlı olsun iyi diye duymuştum
Eyvallah
Post automatically merged:

knka kardeşim kullanıyor soyle bi sıkıntısı vardı görüşme yaparken ekranı kulaga koydugunda ekran kapanmıyor bu yuzden sürekli ya haporlere geçiyor yada sesi kapatıyordu bide yeni olmasına ragmen bazı zamanlar dokunmatik saçmalıyordu, dokunmatik olayı her telefonda olmaz sanırım ama konusurken ekran kapanmaması cogu kişide varmş haberin olsun
Bende şuan bi sıkıntısı yok

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Xiaomi marka olarak güzel, fiyat performans tam olarak. Ailemden birinde Note 9 pro var. İnceledim çok güzel ve başarılı. Biraz ağır sadece. Bu aldığınız telefonda gayet güzel fakat 5G desteği yok. Çok sorun edecek bir şey değil.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Xiaomi marka olarak güzel, fiyat performans tam olarak. Ailemden birinde Note 9 pro var. İnceledim çok güzel ve başarılı. Biraz ağır sadece. Bu aldığınız telefonda gayet güzel fakat 5G desteği yok. Çok sorun edecek bir şey değil.
Türkiyeye kolay kolay 5G gelcegini düşünmedigim için aldım gelsede 1,2 yıl içinde gelir.

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Poco X3 adını çok sık duyarım, memnun olmayanı da duymadım şu ana kadar. Orta düzey, oyun performansı anlamında üzmeyecek donanımı var. Xiaomi'nin her alanda attığı adımlar ve aldığı patentler düşünülünce geleceği parlak olan bir şirketin ürününü almak aynı şekilde güzeldir. Hayırlı uğurlu olsun hocam, güle güle kullan.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Poco X3 adını çok sık duyarım, memnun olmayanı da duymadım şu ana kadar. Orta düzey, oyun performansı anlamında üzmeyecek donanımı var. Xiaomi'nin her alanda attığı adımlar ve aldığı patentler düşünülünce geleceği parlak olan bir şirketin ürününü almak aynı şekilde güzeldir. Hayırlı uğurlu olsun hocam, güle güle kullan.
Teşekkür ederim,şuanlık bi sıkıntısı yok zaten.
Post automatically merged:

Doğru sende haklısın, yani bir eksi yönde söylemek istedim :D
<3

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
60 fps sabit oynarsın telefonun performansı gün geçtikçe ilkine göre düşecektir fakat uzun süre performans kaybı yaşamadan oynanabilir bir telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...