Xiaomi Redmi Note 7 Almalı Mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ich heiße Dimitris
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, önceden kullandığım telefonum (Casper VIA A1) bozuldu ve yeni telefon almaya karar verdim. Kararım ise Xiaomi Redmi Note 7 almaktı, şu an Yunanistan'dayım yani 250 €'ya alacağım bana aşırı ucuz bir fiyat, bana artı-eksi yönlerini yazıp alıp-almama konusunda yardımcı olabilir misiniz? İyi günler ve çok sağ olun!

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Redmi note 7 alabilirsin f/p urunu ama kayıt isterse 1500tl oldugunu unutmadan yurt dışi cihaz al

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bozulan telefonumda Türk bir SIM kartı var onu Note 7'ye taksam 1.500 ödemek zorunda kalmam değil mi?
imei klon olur kapanır onunda ücreti 250 tl artık yurt dışından cihaz getirmenin karı yok gel 2.el kayıtlı al ondan iyi arkadaşımda note 9 vardı zaten 0ı kaça ki 1500 verecem dedi aldığı gsm ye iade etti cihazı tavsiye ederim yurt dışını etmem

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Telefon güzel ama kayıt olayını halletmeye bak çünkü burada yüksek olabiliyor. Fiyat performans açısından da gayet kendi segmentlerin de olanlardan iyi. Şimdiden hayırlı olsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Türkiyeye gelip alman daha iyi olur yurt dışından telefon getirmek artık çok maliyetli

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Dostum bu yazım burda kalsın bende almayı düşünüyorum telefon ile ilgili düşüncelerini eline geçtiğinde bana yazarsan sevinirim hayırlı olsun şimdiden :)

Ich heiße Dimitris
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum bu yazım burda kalsın bende almayı düşünüyorum telefon ile ilgili düşüncelerini eline geçtiğinde bana yazarsan sevinirim hayırlı olsun şimdiden :)

Telefon elimde 1 gün boyunca, şarjı aşırı hızlı. 3 dakikada %5-8 arası şarj doluyor. Telefonun şarjı denildiği gibi çok iyi, bazı kusurlarından telefonun kendi uygulamalarında (Müzik, Video vb.) çok réklâm olması ve telefonu aldığında şarjı %57 olarak başlıyor, gereksiz güncellemeler ve uygulama güncellemeleri var. Onun dışında sesi muazzam, full seste bayağı ses çıkıyor, ses kaydı kötü. Donması yok, oyunlarda ve uygulamalarda optimizasyon sorunu var. Telefon çok iyi almanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Redmi note 7 alacağına Redmi note 6 al 2.el oyun oynaycaksan note 7 alma

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Telefon elimde 1 gün boyunca, şarjı aşırı hızlı. 3 dakikada %5-8 arası şarj doluyor. Telefonun şarjı denildiği gibi çok iyi, bazı kusurlarından telefonun kendi uygulamalarında (Müzik, Video vb.) çok réklâm olması ve telefonu aldığında şarjı %57 olarak başlıyor, gereksiz güncellemeler ve uygulama güncellemeleri var. Onun dışında sesi muazzam, full seste bayağı ses çıkıyor, ses kaydı kötü. Donması yok, oyunlarda ve uygulamalarda optimizasyon sorunu var. Telefon çok iyi almanı öneririm.
Teşekkürler kardeşim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...