Xiaomi şebeke sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu sabah hattım bir anda kesildi hizmet yok diyor telefon mi 10t pro yardımcı olabilir misiniz?

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ayarlardan telefonunu sıfırlamayı deneyebilirsin. Hattı söküp takmak sorununu çözebilir.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Öncelikle, telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin ve hattınızın yeniden bağlanıp bağlanmadığını kontrol edin. Eğer hala hizmet yok hatası alıyorsanız, telefonunuzun Ayarlar menüsüne girin ve "Mobil Ağ" ayarlarını kontrol edin. "Mobil Veri" özelliğinin açık olduğundan ve operatörünüzün SIM kartının doğru şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

Ayrıca, SIM kartınızın doğru çalıştığından emin olmak için başka bir telefon veya SIM kart ile deneme yapabilirsiniz. Eğer başka bir telefon veya SIM kart ile de hizmet yok hatası alıyorsanız, sorununuz muhtemelen operatörünüz veya bağlantı sorunundan kaynaklanıyor olabilir.

Bu durumda, telefonunuzun teknik destek ekibiyle veya operatörünüzle iletişime geçmenizi öneririm. Sizin için daha fazla yardımcı olabilirler ve sorununuzu çözmek için daha fazla adım önerebilirler.

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
6 ayı geçmedi dimi en son para yatırma süren eğer geçtiyse ondan dolayıdır yatır açılır telsiz kullanım ücreti falan onları otomatik yatırıyon eğer ondan değilse xiaominin müşteri hizmetlerini ara sorununu anlat çözerler

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
ikinci el aldıysan yurt içi diye yurt dışı satmış olabilirler

1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
imei iptal olmus imei at basıma geldi

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Telefonunda kullandığın sim kartı başka bir telefonda deneyin
Telefonunuzdaki sim kartı çıkartarak başka sim kartı telefonuna takarak deneyin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
imei patlamış bu gün hallettirdim ama adam k50gaming rom atmış ve sanki telefon kasıyor gibi geliyor pek içime sinmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...