Xiaomi ve Android İnstagram Kamera Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba benim bir sorunum var Normal kamerada bir sorun yok ama İnstagram kamerasını açınca Kamera daralıyor böyle kendimi uzun ince görüyorum bu sıkıntının çözümünü bilen varmı ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ayarlardan instagram uygulamasının verilerini silip tekrar hesabınıza giriş yapıp deneyin. Belki uygulamayla alakalıdır veya güncel değilse instagram uygulamasını güncelleyin.

Heir of the devil
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Güncellemeyi denedim , silip yüklemeyi denedim , kamera ayarlarını ve instagram ayarlarını sıfırlamayı da denedim bunlardan başka bir çözüme ihtiyacım var.

Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba benim bir sorunum var Normal kamerada bir sorun yok ama İnstagram kamerasını açınca Kamera daralıyor böyle kendimi uzun ince görüyorum bu sıkıntının çözümünü bilen varmı ?
uygulamanın kamerasında genel bir sıkıntı var çoğu telefonda öyle

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
androidlerin instagram snapchat gibi uygulamalarda optimize sıkıntıları var çoğunlukla hele ki birde fp bir telefonsa samsung s22 ultrada göremezsin bu sorunu tabi çünkü amiral gemisi telefon olduğu için instagram o telefona özel optimizasyon yapıyor sanıyorum ki seninkide xiominin orta klasman modellerinden bu sebeple normal ve çözümü yok maalesef

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bendede aynı sorun var xiaomiler böylemi hep

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
insta aero kullan orda bu tarz problemler yok. bende kullanıyorum normal instagramdan daha iyi kamera kalitesi.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Apple kullanıcısıyım ama genelde amiral gemisi olmayan android modellerde bu sorun mevcut, aero kullanmayı deneyebilirsin çoğu android kullanıcısı kullanıyor bir güvensizliği olacağını sanmıyorum.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
instagramın kamerası harbiden çok kötü kalite düşürüyor dediğin sorunlar oluyor normal kamera kullan efekt vb için snapchat kullanıp kaydet sonra instagrama at

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
verileri silebilirsin/farklı hesaptan deniyebilrsin/ayarlardan yapabilirsin.

Üye
2 HİZMET YILI
İphone harici telefonlarda genel bi sorun var senle alakalı değil

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
pek konu hakkında bilgi sahibi değilim kb be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...