Heir of the devil
Seçkin Üye
uygulamanın kamerasında genel bir sıkıntı var çoğu telefonda öyleArkadaşlar merhaba benim bir sorunum var Normal kamerada bir sorun yok ama İnstagram kamerasını açınca Kamera daralıyor böyle kendimi uzun ince görüyorum bu sıkıntının çözümünü bilen varmı ?
Kral Instagram kamera iznini açmayı deneArkadaşlar merhaba benim bir sorunum var Normal kamerada bir sorun yok ama İnstagram kamerasını açınca Kamera daralıyor böyle kendimi uzun ince görüyorum bu sıkıntının çözümünü bilen varmı ?
insta aero kullan orda bu tarz problemler yok. bende kullanıyorum normal instagramdan daha iyi kamera kalitesi.Arkadaşlar merhaba benim bir sorunum var Normal kamerada bir sorun yok ama İnstagram kamerasını açınca Kamera daralıyor böyle kendimi uzun ince görüyorum bu sıkıntının çözümünü bilen varmı ?
aero güvenilir mi pek güvenemediminsta aero kullan orda bu tarz problemler yok. bende kullanıyorum normal instagramdan daha iyi kamera kalitesi.
güvenilir dostum hesabında 2 ad varsa bişey yapamazlar zaten.aero güvenilir mi pek güvenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?