Puffin
Süper Üye
Xiaomi Çin markası hocam amerikayla alakası yok teşekkür ederim yorum içingoogle ile türkiye arası birşey olmuşdu tam emin değilim yanlış anlama belki ondan olabilir hiçbir fikrim yok tekrar diyorum
Sadece bölge seçeneğini değiştirdiğinde tüm özellikler acıkBence cep telefonunuzun yapılandırmasını değiştirmeniz gerekiyor
Vay arkadaş biz alt tabaka yine eziliyoruz deseneben redmı note 9 pro kulanıyorum bende ole olmuyor bütün ozelıkler var zaten
bilmiyorum ama bendede oluyor o mesela netfilix inmiyorArkadaşlar xiaomi redmi note 8 pro kullanıyorum bizim bölgemizde bi çok şeyi desteklemiyor fakat telefonun bölge seçimini hindistan yapınca bi çok özellik açılıyor, online müzik, cloud depolama, kilit ekranı wallpaper gibi daha bir cok özellik neden türkiyede sunulmuyor?
Hayır hocam okadar değil bende programların hepsi iniyorbilmiyorum ama bendede oluyor o mesela netfilix inmiyor
valla bilmiyom reis uygluma yüklenmiyo hata falan yazıyoHayır hocam okadar değil bende programların hepsi iniyor
Hatanın resmini atarsan belki yardımcı olabilirizvalla bilmiyom reis uygluma yüklenmiyo hata falan yazıyo
bende 2 tane redmi note 7 var biri sıkıntılı bazı şeyler inmiyo internet falan kesiliyor redmi almayın aldırtmayınBENDE REDMİ NOT 7 VAR VE HİÇ BİR SKINTI SI DA YOK
benimde öylebenim telefnum da oyle
güncelleme son sürümDostum telefonunun güncelleme alması lazım güncellemeyi beklemekten başka bir yazılımsal destek pek sonuç vermez
Geliştirici modumu açıp bi çoğu özelliği aktif edebiliyorum hocamDostum telefonunun güncelleme alması lazım güncellemeyi beklemekten başka bir yazılımsal destek pek sonuç vermez
ben ettim 7 kere tıkladımGeliştirici modumu açıp bi çoğu özelliği aktif edebiliyorum hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?