- Konuyu başlatan
Dedektif Mithra
Ultra Üye
tskler ama yorum kasmaçok yararlı paylaşım
tskler ama yorum kasmaçok yararlı paylaşım
knks ne alaka zulu hılesı bıraz sabret çıkacak ztn ne parasızulu hilesi yok mu ya zulusatın almak istiyorum
kardesım bılek herseyden ıyı1 hafta olmuş be kardeşim her patchden sonra böyle beklemek istemiyorum yok mu premium hile satan falan zulu için
Kafa yapını beğenmedim, eğer full olan x3 ü bypassladıysan tüm x3 ü bypasslamış oluyorsun zaten. @maskelihileci abin sana detayları anlatırTüm Oyunlarda Çalışmaz, Çoğu Oyunun XignCode3 Sistemi Farklı. Örn: wolftü'de Çalışan Her Bypass zulu'da Çalışmaz![]()
c++ kardesımBen Bu Kodları Nereye Yazacagım Acaba ?
nasıl bır yardım __?Merhaba ben tam olarak nasıl yapıcağımı bilmiyorum yardımm edermisin
Okumadan yorum yapma tarzını beğenmedim.Ben zaten "her bypass" her oyunda çalışmaz dedim.Ek olarak senin dediğin olayda heartbeat ile server yönlendirme.Kafa yapını beğenmedim, eğer full olan x3 ü bypassladıysan tüm x3 ü bypasslamış oluyorsun zaten. @maskelihileci abin sana detayları anlatır
rutbesi senden yuksek ya o yuzden abin diyorOkumadan yorum yapma tarzını beğenmedim.Ben zaten "her bypass" her oyunda çalışmaz dedim.Ek olarak senin dediğin olayda heartbeat ile server yönlendirme.
Edit: @maskelihileci Tanımıyorum, Ağbim de değil sen öyle mi hitap ediyorsun anlamadım![]()