Üye
zulu da hile çalışıyormu halanasıl bır yardım __?
zulu da hile çalışıyormu halanasıl bır yardım __?
10 tane daha kas 10 dk bekleBeyler ben neden aktif üye olamadım?
Xigncode3 Sistemine Sahip Tüm Oyunları Bypass Edebilirsiniz,Cheat Engine vb hack yazılımlarını bazı oyunlarda 5 Dakika Bazı Oyunlarda Sınırsız Açabilir,Hilenizi Yazabilirsiniz.!
Bütün memoryhackerslere kolay gelsin.
PHP:[LIST=1] [*]#include <Windows.h> [*]DWORD dwXignInitFnc = 0x004AA2C0; [*]BOOL WriteBytes(DWORD dwAddress, LPBYTE lpBuffer, DWORD nBytes) { [*]if (nBytes == 0) { [*]OutputDebugString(L"WriteBytes:: Tried to write 0 bytes to memory."); [*]return FALSE; [*]} [*]DWORD dwOldProtect; [*]if (!VirtualProtect((LPVOID)dwAddress, nBytes, PAGE_EXECUTE_READWRITE, &dwOldProtect)) { [*]OutputDebugString(L"WriteBytes:: Failed to change access protection on memory address."); [*]return FALSE; [*]} [*]memcpy((LPVOID)dwAddress, lpBuffer, nBytes); [*]if (!VirtualProtect((LPVOID)dwAddress, nBytes, dwOldProtect, &dwOldProtect)) { [*]OutputDebugString(L"WriteBytes:: Failed to change access protection on memory address."); [*]return FALSE; [*]} [*]return TRUE; [*]} [*]BOOL StopXignInit() { [*]/* [*]Modify code to: [*]mov eax, 1 [*]ret [*]nop [*]*/ [*]return WriteBytes(dwXignInitFnc, (PBYTE)"\xB8\x01\x00\x00\x00\xC3\x90", 9); [*]} [*]BOOL APIENTRY DllMain(__in HINSTANCE hInstance, __in DWORD fdwReason, __in __reserved LPVOID lpReserved) { [*]UNREFERENCED_PARAMETER(lpReserved); [*]if (fdwReason == DLL_PROCESS_ATTACH) { [*]if (StopXignInit()) { [*]OutputDebugString(L"Successfully stopped XIGNCODE3 from initializing!"); [*]} [*]else { [*]OutputDebugString(L"Failed to stop XIGNCODE3 from initializing!"); [*]} [*]} [*]return TRUE; [*]} [/LIST]
aynı sorun bende de var konu açıp soru sormam lazım ama yapamıyorumBeyler ben neden aktif üye olamadım?
Ben C# anlıyom bide bu galiba C++ Bana Direk Hazırını versen hocam yada nasıl yapılcağını?güncel+++
merhaba nasıl yapıldığını anlatırmısın C# biliyorum ama C++ la alakam yokdaTeşekkürler Güncel
Görüştüm zaten cevabımı aldımkardeşim ben de anlamam böyle şeylerden konuyu açan arkadaşımız @TeknoHayduT İle Özel Mesajdan Veya Buradan Görüşebilirsin.
Görüştüm zaten cevabımı aldım![]()
Sana şöyle söyliyim bana ne dedi biliyonmu bende kodlamasını bilmiyom dedi sjjskdjdjfhskshsjbdhBana da anlatır mısın bende anlamıyorum pek
Biz Tesekkur edrız ne demek5 Minute degl tam süresiz olarak yaptımEyvallh saolsn ginede
teamdan haber yok @Mesnevi de kayboldu @Samet5548 de hasta olmus geçmıs olsunGood herzamanki Team>@taklacierkan >@Mesnevi >@
TeknoHayduT > @
Samet5548 bu arada samet sen hasta deyilmiydin![]()