Xigncode Cheat Engine bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar, Xigncode Cheat Engine bypass Nasıl Edebilirim

Özellikle knight online için gerekli
güncel program varmı yada kendim nasıl yapa bilirim bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı

Üye
2 HİZMET YILI
Gerek yok pythonda böyle macrolar ile gayet güzel farm atılıyor hocam.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kurcalamayı seven isteyen arkadaşlar için undetected ce aramaktan sıkıldıklarını ve bi sonuç alamadıklarını düşündüğüm ve zamanında tecrübe ettiğim için bir trick vericem, öncelikle bildiğiniz üzere cheat engine açtığınız zaman gözlüklü yakalıyor ve 0xE019100B şeklinde hata kodu veriyor bunu aşmanın yöntemlerinden biri şu şekildedir; knight online dosya konumundan xigncode3 dosyasına giriyoruz orada bulunan orjinal x3.xem dosyasına x3.xem.v1 sonuna v1 ekleyerek uzantısını değiştiriyoruz ardından xigncode host.exe nin olduğu dosya konumunu açıp XignCode Client.dll uzantılı dosyayı kopyalayıp oyun klasöründe bulunan xigncode adlı klasöre yapıştırıp ismini ve uzantısını şu şekilde değiştiriyoruz x3.xem sonrasında XignCode Host.exe adlı dosyayı çalıştırıp oyuna giriyoruz login ekranında cheat engine undetected olmasına gerek kalmadan orjinal haliyle çalıştırıyoruz ve gözlüklü bizi rahatsız etmiyor (ban riski yüksek), tbl vesaire skillerde kontrol olmadığı için istediğiniz bir skilin Idsini aratıp skill değerleri üzerinde oynama yapabilirsiniz örneğin minor cooldown 1 ise human master açık rogue için skillId (208705) aratıp skill değerlerinde bulunan 1 cooldown değerini 0 ile değiştirip cooldownsuz bir şekilde minor atabilirsiniz ya da char camera zoom değerleri ile oynayıp gm görüşü yapabilirsiniz vsvs. artık meraklısına kalmış ne yapacağı ayriyeten ekliyorum xigncode dosyalarına müdahale etmek sizi açığa çıkarır ve ban yersiniz garanti bir şekilde bu süre 3 gün olur 5 gün olur bilemedin 1 hafta olur onu bilemiyorum ama aldığınız hata koduna göre log sisteminde bulunan havuza düşmüş oluyorsunuz ve haliyle ban yiyorsunuz cheat engine ile yapacaklarınız tabii kısıtlı olacaktır ben genellikle kendi yöntemlerim ile pointer & adress bulmak amacıyla kullanıyorum çoğunlukla kendi koxp projemi güncelliyorum patch geldiğinde tabi şu ara pek uğraşmıyorum vaktim olmuyor ama 3 4 yıllık projem var kendim sıfırdan başlayıp geliştirdiğim sağına soluna bir şeyler eklediğim öyle solo takılıyorum farm vs değil de daha çok vakit geçirmek amaçlı wh sh vs gibi şeylerde kontrol olduğu için bu gibi özellikleri kullanmıyorum ve taramaya yakalanmıyorum derlediğim exe de başkasında bulunmadığı için private kategorisine giriyor ve istisnai durumlar haricinde uzun ömürlü bir deneyim yaşayabiliyorum, saygılar sevgiler ve hürmetlerimle kardeşim:)

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bune yaw macera anlarmışsın
mala anlatır gibi anlattım çünkü illa bi mal gelir diye görülen o ki uzun sürmedi geldin hoş geldin diyelim :d adam c.e bypass arıyor bende hide bi şekilde açabileceği bi yöntem veriyorum destek olmayacaksan köstek olma konuyu baltalama çok biliyorsan sen anlat

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...