Çözüldü XIGNCODE3 ByPass İsteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Rosh Online Texyon Games serveri için bypass denedim ancak oyuna girdikten 1 dk sonra sunucu ile bağlantı kesildi diyip atıyor oyundan, oyunda tek client açabiliyoruz ikinci client için sanal makina kurdum sanal makina da Xigncode3'ten hata veriyor açmıyor bi formülünü bilen var mı?

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Sanal makinada ekran kartı görünmüyor diye biliyorum oyun ekran kartsız çalışıyormuki

Üye
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
I know that the video card does not appear on the virtual machine if the game is running without a video card

HitMaker
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
çoğu oyun vmp3 ile paketlendiği için çalışmaz sanal makinada, virtülazisyonu çözmeye çalıştığınızı düşünür çünkü, bu antidebug ile aynı mantık arkadaşlar. Ekran kartı ile bir alakası olduğunu sanmıyorum.

Üye
6 HİZMET YILI
çoğu oyun vmp3 ile paketlendiği için çalışmaz sanal makinada, virtülazisyonu çözmeye çalıştığınızı düşünür çünkü, bu antidebug ile aynı mantık arkadaşlar. Ekran kartı ile bir alakası olduğunu sanmıyorum.
Aslında virtülazisyonu çözmeye çalıştığımızı anlayan xigncode sabitli başlıktaki bypassı denediğim zaman sanal makinede oyuna giriyorum ancak bypass iyi çalışmadığı için hemen sunucuyla bağlantı kesildi uyarısı alıp oyunu kapatıyor.

Shun FR
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bypass yaparken bir yerde hata yapıyor olabilirsin üzerinde biraz daha dur derim

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende Knight online oynarken
XIGNCODE gibi bir hata veriyor. Gözlüklü bir adam

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
wolftüde ne çekmiştim xigncodedan forumları araştır kanka bulabilirsin belki

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bypass la xincode koruması olan oyunlarda cheat engine kullanabilirsin kardeşim ama ban yeme riski çok yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...