Uyarı geldi yapılmayacağına dairbro buraya nasil konu actin soylermisin
Eyvallah başkan cansın kolay gelsinHile normalde iftar saatlerinde çıkmış olacaktı, bazı şeyleri temelden aldık yeni projede sıfırdan yazdık hem hilenin optimizasyonu için hemde bazı teknik sorunlardan dolayı.
Şuan oyunda bi bozukluk oluyo hileyle alakalı bu sorun üzerinde çalışmaktayım arkadaşlar. elimden geldiğince tahmini bi saat vermek zor hatanın kaynağını biliyorum fakat çözümü için denemelerim devam etmekde. sabrınız için teşekkürler allahın izniyle 1-2 saate çözerim gibime geliyor genede kesin bişey söylemek zor.
'XMaze^^Hile normalde iftar saatlerinde çıkmış olacaktı, bazı şeyleri temelden aldık yeni projede sıfırdan yazdık hem hilenin optimizasyonu için hemde bazı teknik sorunlardan dolayı.
Şuan oyunda bi bozukluk oluyo hileyle alakalı bu sorun üzerinde çalışmaktayım arkadaşlar. elimden geldiğince tahmini bi saat vermek zor hatanın kaynağını biliyorum fakat çözümü için denemelerim devam etmekde. sabrınız için teşekkürler allahın izniyle 1-2 saate çözerim gibime geliyor genede kesin bişey söylemek zor.
Sizin işinizde zor kolay gelsinHile normalde iftar saatlerinde çıkmış olacaktı, bazı şeyleri temelden aldık yeni projede sıfırdan yazdık hem hilenin optimizasyonu için hemde bazı teknik sorunlardan dolayı.
'XMaze^^
İyileştiğine sevindim hocam hoşgeldin tekrardan <3