Xstatus fail hatası artık cozulsun !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
50 Farkli yere konu açtım bir turlu sonuç alamadım. haftada 4-5 kere bu hatayı alıyorum ve bu sıtedeki moderator ler sadece turk dil kurumlugu yaptıgı için hıç bır sorun cozulmedı
adam yok buyuk yazma yok kucuk yazma yok bilmem ne yapma. kardeşim işimizi coz al konuyu admine taşı. adminler de reklamı dayadılar siteye oradan tıkla buradan ızle bilmem ne hadi giderler vardır sorun yok diyoruz. madem bu kadar rekla m izletiyorsunuz oradan oraya tıklama yapıyoruz o zaman hatanızı da telefi etmek için çalışma başlatabilirmisiniz ?

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hata için daha çok detay verebilir misin ?

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Konunuzu zaten birden fazla kez açmışsınız ve destek için beklemeniz gerekir. Hata çözümleri konusu mevcut. Belirli hataların çözümü orada mevcut;
https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/

Bunun dışındaki hatalar için özel mesajla yetkililere ulaşabilirsiniz. Bilen olursa dönüş yapar. "bu sıtedeki moderator ler sadece turk dil kurumlugu yaptıgı için hıç bır sorun cozulmedı adam yok buyuk yazma yok kucuk yazma yok bilmem ne yapma." Burada yaptığınız hatalara dikkat etmelisiniz ve bunlar için uyarı alırsınız. Site yetkililerinin hile kullanması zorunlu değil ve bazı yetkililer hile kullanmıyor zaten. Teknik destek bölümüne konu açarak destek isteyebilirsiniz. Kaldı ki free bir hile bunun için anında destek bekleyemezsiniz. Konunuzu detaylı olarak hata ayrıntıları ile beraber açtıktan sonra ilgili kişilerden yardım beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...