12 Ağu 2023 #1 Spinelli S Onaylı Üye Katılım 25 Ağu 2020 Mesajlar 54 Tepki puanı 1 Ödüller 4 Yaş 25 5 HİZMET YILI Günaydın, "xstratus failed" hatası göründüğü için betiği kullanamıyorum, zaten %temp% klasörünün önbelleğini temizlemeyi denedim ama yine de hata veriyor. Yeni donwloader'ı da indirdim ama yine de hata veriyor
Günaydın, "xstratus failed" hatası göründüğü için betiği kullanamıyorum, zaten %temp% klasörünün önbelleğini temizlemeyi denedim ama yine de hata veriyor. Yeni donwloader'ı da indirdim ama yine de hata veriyor
Çözüm k0vacs 12 Ağu 2023 site çerezlerini ve cookieleri temizleyin. windows defenderinizi kapatın güncel loaderi siteden indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap uiyi yönetici olarak çalıştırın. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. farklı tarayıcı deneyin bunlarin hepsini denedin mi? Post automatically merged: 12 Ağu 2023 Çözdün sanirim : )
site çerezlerini ve cookieleri temizleyin. windows defenderinizi kapatın güncel loaderi siteden indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap uiyi yönetici olarak çalıştırın. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. farklı tarayıcı deneyin bunlarin hepsini denedin mi? Post automatically merged: 12 Ağu 2023 Çözdün sanirim : )
12 Ağu 2023 #2 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI site çerezlerini ve cookieleri temizleyin. windows defenderinizi kapatın güncel loaderi siteden indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap uiyi yönetici olarak çalıştırın. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. farklı tarayıcı deneyin bunlarin hepsini denedin mi? Post automatically merged: 12 Ağu 2023 Çözdün sanirim : ) Son düzenleme: 12 Ağu 2023 Oyla 1 Olumsuz oyla Çözüm
site çerezlerini ve cookieleri temizleyin. windows defenderinizi kapatın güncel loaderi siteden indirin. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap uiyi yönetici olarak çalıştırın. %temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin. farklı tarayıcı deneyin bunlarin hepsini denedin mi? Post automatically merged: 12 Ağu 2023 Çözdün sanirim : )